Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Θ. Βασιλάκη από ΔΑΑ και Ellinair

Η παρακαταθήκη που αφήνει, είναι βαριά και σημαντική, τονίζει η διοίκηση της Ellinair. Η συμβολή του σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομικής και κοινωνικής ζωής υπήρξε μεγάλη, σημειώνει το ΔΑΑ.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Θ. Βασιλάκη από ΔΑΑ και Ellinair

Με ιδιαίτερη λύπη, πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της Aegean Airlines, Θεόδωρου Βασιλάκη, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οπως αναφέρει, η εμβληματική φυσιογνωμία του και η επιχειρηματική δράση του, συνδέθηκαν άρρηκτα με τη θετική πορεία και τον εκσυγχρονισμό των αερομεταφορών, αλλά και την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας, ενώ η συμβολή του σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομικής και κοινωνικής ζωής υπήρξε μεγάλη.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην οικογένεια της Aegean Airlines, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ellinair: Βαριά η παρακαταθήκη

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Ellinair και του Ομίλου Μουζενίδη, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον αδόκητο θάνατο του Θεόδωρου Βασιλάκη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Οπως αναφέρει, ο εκλιπών υπήρξε πρωτοπόρος επιχειρηματίας του Τουρισμού και των Μεταφορών. Αυτοδημιούργητος, δημιουργικός και καινοτόμος, συνέβαλλε σημαντικά στην ανάπτυξη των δύο σημαντικών αυτών τομέων της Ελληνικής οικονομίας.

Στο πρόσωπό του, βλέπαμε, την Ελλάδα της δημιουργίας, την Ελλάδα που θέλουμε, την Ελλάδα που αγαπούμε.

Η παρακαταθήκη που αφήνει, είναι βαριά και σημαντική.

Ο Όμιλος Μουζενίδη, ανταποκρινόμενος στην επιθυμία της οικογένειας Βασιλάκη, ενίσχυσε το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης.

Και πάλι εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v