Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EXAE: Έναρξη της συνεδρίασης παρουσία των φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Οι φοιτητές πραγματοποίησαν σε ειδικό χώρο στο Χρηματιστήριο Αθηνών παρουσίαση των επιχειρηματικών τους ιδεών τους σε εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

EXAE: Έναρξη της συνεδρίασης παρουσία των φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι ομάδα φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Πρύτανη κ. Σταύρο Ζωγραφάκη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στη συνέχεια οι φοιτητές πραγματοποίησαν σε ειδικό χώρο στο Χρηματιστήριο Αθηνών παρουσίαση των επιχειρηματικών τους ιδεών τους σε εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης τόνισε το διαχρονικό ρόλο του Χρηματιστηρίου στη στήριξη καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων, προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν λύσεις σε διάφορους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας. Ταυτόχρονα σημείωσε ότι στο πλαίσιο της μετατροπής του παραγωγικού ιστού της χώρας μας εξαιτίας της διεθνοποίησης, της έντασης ανταγωνισμού και της ψηφιοποίησης, πρωταρχικός σκοπός είναι να εκπαιδευθούν σωστά οι εταιρίες σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και να δημιουργηθεί ένα συνεργατικό περιβάλλον ανάδειξης, ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της εξωστρέφειάς τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v