Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Trastor: Απέκτησε δύο ακίνητα σε Αγ. Παρασκευή και Αθήνα έναντι €6,16 εκατ.

Δύο ακίνητα απέκτησε η Trastor. Το πρώτο ακίνητο επί της Λεωφ. Μεσογείων αρ. 515. στην Αγία Παρασκευή και το δεύτερο βρίσκεται στην οδό Θεοφάνους αρ. 4 στην Αθήνα.

Trastor: Απέκτησε δύο ακίνητα σε Αγ. Παρασκευή και Αθήνα έναντι €6,16 εκατ.

H Trastor A.E.E.A.Π. ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε την απόκτηση αυτοτελούς κτιρίου επί της Λεωφ. Μεσογείων αρ. 515. στην Αγία Παρασκευή.

Το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο κατάστημα και γραφειακούς χώρους σύγχρονων προδιαγραφών, εξαιρετικής προβολής και προσβασιμότητας και είναι εκμισθωμένο στο σύνολο του σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες.

Η συνολική επιφάνεια του ανέρχεται στα 5.069,53 τ.µ. και εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους, και δυο υπόγεια όπου διαθέτει 66 θέσεις στάθμευσης.

Το τίμημα για την απόκτησή ανήλθε σε €4,25 εκ.

Επιπλέον, η Εταιρεία προσφέροντας το ποσό των €1,91 εκ. αναδείχθηκε πλειοδότρια για την απόκτηση του 6ου ορόφου επιφάνειας 917,00 τ.μ. καθώς και 8 υπογείων θέσεων στάθμευσης σε κτίριο γραφείων/καταστημάτων που βρίσκεται στην οδό Θεοφάνους αρ. 4 στην Αθήνα.

Εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι διαδικαστικές ενέργειες για την απόκτηση του ανωτέρω ακινήτου.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, με αφορμή τα παραπάνω δήλωσε: «Ακολουθώντας με συνέπεια την επενδυτική μας στρατηγική εντάσσουμε στο χαρτοφυλάκιο μας δύο επιπλέον ακίνητα, υψηλής ποιότητας και απόδοσης, ενισχύοντας μακροπρόθεσμα την αξία της Εταιρείας. Η Trastor συνεχίζει δυναμικά να εξετάζει αξιόλογες επενδυτικές ευκαιρίες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v