Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα διάκριση της Wind στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας

Ο δείκτης “CR Index” είναι διεθνώς αναγνωρισμένο «εργαλείο» για τη συγκριτική αξιολόγηση των εταιρειών σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις τους σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Νέα διάκριση της Wind στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας

Στην πλατινένια κατηγορία, για μία ακόμη χρονιά, κατατάσσεται βάσει της αξιολόγησης του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) η WIND για τις πρακτικές υπεύθυνου επιχειρείν που ακολουθεί. Ειδική διάκριση απέσπασε επίσης για την προσφορά της στην κοινωνία καθώς και τη διαχρονική της στήριξη στο θεσμό, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND αξιολογήθηκαν από τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) με σημείο αναφοράς 100 αυστηρά διεθνή κριτήρια για την Εταιρική Υπευθυνότητα. Μια διαδικασία εξαιρετικά χρονοβόρα και απαιτητική καθώς κάθε κριτήριο πιστοποιείται μόνο μέσα από αυστηρούς δείκτες (KPIs) και εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία.

Οι υψηλές επιδόσεις της WIND- με κορυφαίες αυτές στην κατηγορία κοινωνία- επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία συνειδητά αναπτύσσει μια προσέγγιση, η οποία ενσωματώνει υψηλά πρότυπα Κοινωνικών, Περιβαλλοντικών και άλλων Επιχειρηματικών παραγόντων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό αποτελεί στρατηγική επιλογή και κομμάτι του DNA της επιχείρησης και των ανθρώπων της, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο δείκτης “CR Index” είναι διεθνώς αναγνωρισμένο «εργαλείο» για τη συγκριτική αξιολόγηση των εταιρειών σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις τους σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Στην Ελλάδα ο CR Index εκπροσωπείται αποκλειστικά από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (www.cri.org.gr) σε συνεργασία με το Business in the Community (BITC).

Ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND ανέφερε παραλαμβάνοντας τις διακρίσεις: «Φέτος είναι η 5η χρονιά που συμμετέχουμε στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης. Έναν θεσμό που αναδεικνύει επιχειρήσεις και οργανισμούς που επενδύουν στρατηγικά και διαχρονικά στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Η Platinum διάκριση είναι το επιστέγασμα της επιμονής, της ακεραιότητας και της προσήλωσης στην αριστεία όλων των ανθρώπων της WIND. Mας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να επιστρέφουμε στην κοινωνία την αξία που δημιουργούν οι ίδιοι οι πελάτες μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v