Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη το 2017 για την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Τα μικτά υπό διαχείριση ασφάλιστρα έφτασαν κατά την περσινή χρονιά τα €43 εκατ. καταγράφοντας αύξηση 9,5% και οι εισερχόμενες προμήθειες και αμοιβές συμβουλευτικών υπηρεσιών ανήλθαν σε €3,3 εκατ. σημειώνοντας αύξηση 9,3%.

Κέρδη το 2017 για την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες μεσιτείας ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και διαχείρισης κινδύνων στην Ελλάδα, με βάση τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2017 αναπτύχθηκε δυναμικά σε όλους τους τομείς διατηρώντας ταυτόχρονα για μια ακόμα χρονιά την ισχυρή κερδοφορία της.

Συγκεκριμένα, η κερδοφορία της εταιρείας διαμορφώθηκε στα €1,1 εκατ. προ φόρων, οδηγώντας την για 10η συνεχόμενη χρονιά σε σταθερή οικονομική ανάπτυξη.

Αντίστοιχα, τα μικτά υπό διαχείριση ασφάλιστρα έφτασαν κατά την περσινή χρονιά τα €43 εκατ. καταγράφοντας αύξηση 9,5% και οι εισερχόμενες προμήθειες και αμοιβές συμβουλευτικών υπηρεσιών ανήλθαν σε €3,3 εκατ. σημειώνοντας αύξηση 9,3%. Επιπλέον, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ διαπραγματεύτηκε και εξασφάλισε το 2017 αποζημιώσεις που άγγιξαν τα €13 εκατ.

Η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας συνδέεται άμεσα με την αφοσίωσή της στους στρατηγικούς της στόχους για ανάπτυξη του δικτύου, καινοτομία στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών, συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων και των συνεργατών της και περαιτέρω επένδυση σε νέες τεχνολογίες και σε ανθρώπινο δυναμικό. Ενδεικτικά, το 2017 η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, προχώρησε σε σημαντικές στρατηγικές κινήσεις με ενδυνάμωση της παρουσίας της στις ατομικές ασφαλίσεις και ειδικότερα στις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας, μέσα από ένα δίκτυο 60 συνεργατών.

Διαθέτοντας 26 χρόνια παρουσίας και ευρεία συνεργασία με 41 ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και οίκους του εξωτερικού, σε συνδυασμό με τη σημαντική τεχνογνωσία που διαθέτει σε όλους τους κλάδους ασφαλίσεων και διαχείρισης κινδύνου, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες του χώρου.

Επιπλέον, μέσα από την καλλιέργεια σχέσεων με τις εταιρείες του Ομίλου της Fairfax σε διεθνές επίπεδο, η εταιρεία προχωρά δυναμικά στην νέα εποχή μέσα από αναβαθμισμένες υποδομές αλλά και τεχνογνωσία η οποία συμβάλει στη δημιουργία επιπλέον προϊόντων και υπηρεσιών που απαντούν στην κάλυψη σύγχρονων αναγκών, όπως το cyber protection, αλλά και στην αναβάθμιση παραδοσιακών λύσεων, όπως τα ομαδικά συμβόλαια και οι ασφαλίσεις αστικών ευθυνών. Πρόσφατα μάλιστα η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ δημιούργησε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία θωράκισης των επιχειρήσεων απέναντι στους κυβερνοκινδύνους, τόσο στο επίπεδο της μελέτης, της εκτίμησης και της επίλυσης των κενών ασφαλείας, όσο και στο επίπεδο της ασφαλιστικής κάλυψης και της διαχείρισης της προσφέροντας επιπλέον λύσεις για κάθε επιχείρηση.

Με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το 2017, η κα. Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος, δήλωσε σχετικά: «Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης και παράγοντας προστιθέμενης αξίας για την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ είναι η ικανότητα μας να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τις εξελίξεις. Παράλληλα επιδιώκουμε να ανοίγουμε τον δρόμο για νέα προϊόντα στον κλάδο μας με σκοπό να διαμορφώνουμε εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις για κάθε ασφαλισμένο, εταιρία ή ιδιώτη, ανταποκρινόμενοι με τους βέλτιστους και ανταγωνιστικότερους όρους, αλλά και με ποιοτική εξυπηρέτηση που πηγάζει από την εμπειρία που διαθέτουμε και την αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε. Ακολουθούμε την ίδια στρατηγική ανάπτυξης όχι μόνο για το 2018, αλλά και για τα επόμενα χρόνια, αποτελώντας ένα κέντρο Expertise, με αξιόπιστους και εξειδικευμένους συνεργάτες, εστιάζοντας περαιτέρω σε επενδύσεις τεχνολογίας, ανθρώπινου δυναμικού και τεχνογνωσίας ώστε να εξελίξουμε την δυναμική παρουσία μας σε κάθε τομέα ασφάλισης. Έτσι είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται ουσιαστικά και αποτελεσματικά σε κάθε ανάγκη τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v