Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της Δέλτα στα βραβεία Supply Chain

Η εταιρεία απέσπασε το Silver Βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιοποίηση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα», για το έργο της αντικατάστασης των μονάδων φορητής τιμολόγησης, με android smartphones υψηλών προδιαγραφών και αντοχής.

Διάκριση της Δέλτα στα βραβεία Supply Chain

Σημαντική διάκριση έλαβε η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των Supply Chain Awards 2018, για τις πρωτοπόρες λύσεις πωλήσεων επί φορτηγού (ExVan Sales) που εφαρμόζει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε το Silver Βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιοποίηση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα», για το έργο της αντικατάστασης των μονάδων φορητής τιμολόγησης, με android smartphones υψηλών προδιαγραφών και αντοχής, με μειωμένο κόστος, που πρόσφατα υλοποίησε.

Η ΔΕΛΤΑ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής ExVan (τιμολόγηση επί φορτηγού), με 460 φορτηγά, 30.000 σημεία πώλησης, 22.000 παραστατικά την ημέρα, προκειμένου να καλύψει με συχνές επισκέψεις όλα τα σημεία πώλησης των προϊόντων της, από περίπτερα έως μεγάλα supermarkets, σε κάθε σημείο της χώρας μας. Οι ανάγκες του δικτύου αυτού σε ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες διανομής των φρέσκων προϊόντων, επιβάλλουν τη χρήση των πλέον πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία πρόσφατα εκσυγχρόνισε για ακόμη μια φορά τις μονάδες φορητής τιμολόγησης του δικτύου της, χρησιμοποιώντας ευέλικτες και ταχύτατες συσκευές, με τη χρήση της ανοικτής πλατφόρμας android και με αυξημένες δυνατότητες, όπως χαρτογράφηση σημείων, ενσωματωμένα εργαλεία πληροφόρησης κ.α. , έργο για το οποίο απέσπασε τη συγκεκριμένη διάκριση.

Τα βραβεία Supply Chain έχουν στόχο να αναδείξουν την αριστεία και την καινοτομία στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v