Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Θα εξετάσουμε την πρόταση Αποστολόπουλου για το Υγεία

Η πρόταση της Αποστολόπουλος Συμμετοχών για εξαγορά του συνολικού πακέτου μετοχών της MIG στο Υγεία θα τεθεί υπόψη των αρμόδιων οργάνων της MIG, τα οποία θα λάβουν σχετικές αποφάσεις για την περαιτέρω διαδικασία.

MIG: Θα εξετάσουμε την πρόταση Αποστολόπουλου για το Υγεία

Η Marfin Investment Group ανακοίνωσε ότι το Σάββατο, 30.6.2018 έλαβε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εταιρία «Γ. Αποστολόπουλος Συμμετοχών Α.Ε.» πρόταση εξαγοράς του συνολικού πακέτου μετοχών της MIG στο Υγεία, με τιμή αναφοράς €0,95 ανά μετοχή, υπό την αίρεση διενέργειας σχετικού οικονομικού και νομικού ελέγχου του Υγεία.

Η πρόταση εξαγοράς βασίζεται σε μη δεσμευτική προσφορά για τη χρηματοδότηση της πρότασης από την «H.I.G. Capital International».

Η πρόταση της Αποστολόπουλος Συμμετοχών θα τεθεί υπόψη των αρμόδιων οργάνων της MIG, τα οποία θα λάβουν σχετικές αποφάσεις για την περαιτέρω διαδικασία, τονίζει στην ανακοίνωσή της η Μarfin Investment Group.

Με νεότερη ανακοίνωσή της, σε απάντηση ερωτημάτων, η Marfin Investment Group διευκρινίζει ότι η συναλλαγή για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ‘ΥΓΕΙΑ’Α.Ε.» κατόπιν της ανακοινωθείσας την 21.5.2018 δεσμευτικής προσφοράς της «HELLENIC HEALTHCARE S.A R.L.» (η οποία ελέγχεται από τα επενδυτικά κεφάλαια της «CVC CAPITAL PARTNERS») δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα.

Η ανακοίνωση της Γ. Αποστολόπουλος 

Η Γ. Αποστολόπουλος Holdings επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του Euro2day.gr για υποβολή προσφοράς το Σάββατο για το Υγεία. 

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: «Το Σάββατο 30/06/2018, η Γ. Αποστολόπουλος Εταιρία Συμμετοχών κατέθεσε στο ΔΣ της MIG επίσημη πρόταση για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών του Διαγνωστικού & Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών Υγεία Α.Ε. (ΥΓΕΙΑ Α.Ε.).

Το τίμημα που προσφέρθηκε αντιστοιχεί σε 0,95 € ανά μετοχή, τοις μετρητοίς, και είναι υψηλότερο από το αντίστοιχο τίμημα που έχει προσφερθεί από το κερδοσκοπικό fund CVC.

Βασικός στόχος και επιδίωξη της Γ. Αποστολόπουλος Εταιρίας Συμμετοχών παραμένει η διατήρηση της ελληνικότητας του κλάδου υγείας, η προάσπιση της ελληνικής ιατρικής και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας προς τον Έλληνα ασθενή, με παράλληλη διασφάλιση των υφισταμένων σχέσεων και συνθηκών συνεργασίας με τους συνεργάτες ιατρούς και τις ασφαλιστικές εταιρείες, αναφέρει η εταιρία.

Η πρόταση, συμπληρώνει, υποστηρίζεται από το μεγάλο αμερικανικό fund H.I.G.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v