Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Deloitte και του SingularityU

Το SingularityU Greece Summit 2018 που θα διοργανωθεί, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν νέες ιδέες που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν την καθημερινότητά μας στο άμεσο μέλλον.

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Deloitte και του SingularityU

Η Deloitte Ελλάδος, στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής συνεργασίας της εταιρείας με το Singularity University, ανακοινώνει τη συνεργασία της, ως Platinum Global Partner, με το SingularityU Greece Summit, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία της Deloitte με το Singularity University, εκπαιδευτικό ίδρυμα της Silicon Valley, αποτελεί έναν ακόμα τρόπο συμβολής της εταιρείας στην εύρεση και ανάδειξη καινοτομιών, μέσα από νέες τεχνολογίες, ικανές να συμβάλουν στη δημιουργία υπηρεσιών που θα προσφέρουν λύσεις σε σημαντικές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Το Singularity University αποτελεί μια παγκόσμια κοινότητα σκέψης, έρευνας και επιχειρηματικών δράσεων που εξοικειώνει την κοινωνία με τη ραγδαία εξέλιξη και επίδραση της τεχνολογίας.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, το SingularityU Greece Summit 2018 θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν νέες ιδέες που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν την καθημερινότητά μας στο άμεσο μέλλον, να παρακολουθήσουν ομιλητές παγκόσμιας εμβέλειας να συζητούν για τη σημασία της καινοτομίας και των εκθετικών τεχνολογιών, καθώς και να γνωριστούν με επιχειρηματίες που δημιουργούν τις τάσεις του μέλλοντος.

O Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO της Deloitte Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Στη Deloitte γνωρίζουμε καλά ότι η καινοτομία ξεκινάει έχοντας οραματιστεί το μέλλον και ως Platinum Global Partner του Singularity θα είμαστε μαζί για να βοηθήσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και την ελληνική κοινωνία να υιοθετήσουν το πνεύμα της καινοτομίας και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες των νέων τεχνολογιών».

Στο επερχόμενο SingularityU Greece Summit, ένας από τους ομιλητές για την Deloitte θα είναι ο Larry Keeley, President & Co-Founder στο Doblin Group και Managing Director της Deloitte Consulting. Ο Larry Keeley εργάστηκε για περισσότερο από τρεις δεκαετίες ως επιστήμονας καινοτομίας, έχοντας διδάξει χιλιάδες μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές για τη σημασία της καινοτομίας. Αποτελεί έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο δάσκαλο, ομιλητή, συγγραφέα και στοχαστή, ο οποίος υπερασπίζεται ένθερμα το συνδυασμό του στρατηγικού σχεδιασμού και της επιχειρηματικότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v