Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό Αθηνών: Δωρεάν επισκέψεις και διακομιδές για τους πληγέντες

Πέραν της δωρεάν περίθαλψης που από την πρώτη ώρα παρασχέθηκε σε πληγέντες από την ανείπωτη καταστροφή, ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών προσφέρει από σήμερα δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς της κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Ιατρικό Αθηνών: Δωρεάν επισκέψεις και διακομιδές για τους πληγέντες

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και οι άνθρωποί του, συγκλονισμένοι από την τραγωδία που βιώνει από χθες η χώρα μας, από την πρώτη στιγμή στέκονται αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Έτσι, πέραν της δωρεάν περίθαλψης που από την πρώτη ώρα παρασχέθηκε σε πληγέντες από την ανείπωτη καταστροφή, ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών προσφέρει από σήμερα δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς της κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, καθώς επίσης και επείγουσα διακομιδή, για περιστατικά που χρήζουν άμεσης ιατρικής αντιμετώπισης.

Συγκεκριμένα, οι πληγέντες θα μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν τους εφημερεύοντες ιατρούς της κλινικής για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, είτε με την επίδειξη της βεβαίωσης από την Πυροσβεστική, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου από το Δήμο.

Οι εφημερεύοντες ιατροί του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών θα καλύπτουν τις εξής ειδικότητες:

- Παθολόγος
- Καρδιολόγος
- Ορθοπαιδικός
- Πνευμονολόγος
- Γενικός χειρουργός
- Παιδίατρος
- Παιδοχειρουργός

Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από τις 09:00 – 15:00 στο 210 6862644, εκτός Σαββατοκύριακου.

Επιπλέον, τα ασθενοφόρα του Ομίλου βρίσκονται στη διάθεση των Δήμων και των πληγέντων, από σήμερα και για μία εβδομάδα, για τη δωρεάν διακομιδή και αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της προσφοράς στην κοινωνία και τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v