Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Seajets: Δεν υπάρχει καμία υλική ζημιά για το Αndros Jet

Το Άνδρος Jet πραγματοποιούσε το τοπικό δρομολόγιο άγονης γραμμής Σύρο - Τήνο - Άνδρο - Τήνο - Σύρο.

Seajets: Δεν υπάρχει καμία υλική ζημιά για το Αndros Jet

"To ταχύπλοο Αndros Jet αναχωρούσε από το λιμάνι της Άνδρου με προορισμό την Τήνο και τη Σύρο", όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

"Κατά τη διαδικασία χειρισμών και άπαρσης της άγκυρας του πλοίου εντός του λιμένος, οι σταθεροποιητήρες του πλοίου που εξέχουν σχεδόν ένα μέτρο από αυτό ακούμπησαν σε ρηχό αμμώδη λοφίσκο με αποτέλεσμα να χρειαστεί βοήθεια για την αποκόλληση από την άμμο. Το ρυμουλκό που μετέβη στο σημείο χρειάστηκε μόλις 5 λεπτά για την αποκόλληση. Το Άνδρος Jet πραγματοποιούσε το τοπικό δρομολόγιο άγονης γραμμής Σύρο - Τήνο - Άνδρο - Τήνο - Σύρο.

Όλοι οι επιβάτες του πλοίου αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Γαυρίου στους οποίους και προσφέρθηκαν τα έξοδα γεύματος από την πλοιοκτήτρια εταιρεία καθώς και ένα εισιτήριο δωρεάν για όποια διαδρομή επιθυμούν από τις 180 και πλέον συνδέσεις στο Αιγαίο στις οποίες δραστηριοποιείται η Seajets.

Η εταιρεία τηρεί απαρέγκλιτα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και προληπτικές ενέργειες σύμφωνα με τους κανονισμούς οι οποίες επέφεραν 4 ώρες καθυστέρηση. Οι παραπάνω διαδικασίες ολοκληρώθηκαν, από την επαφή με την άμμο δεν υπάρχει καμία υλική ζημιά και το πλοίο ήδη αναχώρησε για το δρομολόγιό του", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v