Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρατηγική συνεργασία Accor με την Aegean Airlines

Η συνεργασία μεταξύ των προγραμμάτων ανταμοιβής, Le Club AccorHotels και Miles+Bonus, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη τους να απολαύσουν ένα εύρος από προνόμια που θα εμπλουτίσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες.

Στρατηγική συνεργασία Accor με την Aegean Airlines

Η Accor, ηγέτιδα δύναμη παγκοσμίως στον ξενοδοχειακό κλάδο της ολιστικής φιλοξενίας (augmented hospitality), η οποία διαθέτει ήδη σημαντική παρουσία στην Ελλάδα με τρία από τα κορυφαία brands του portofolio της, επεκτείνει το ενδιαφέρον της για τη χώρα. Ο Όμιλος ανακοίνωσε πρόσφατα νέα στρατηγική συνεργασία με την AEGEAN Airlines, ενισχύοντας τους δεσμούς του με την ελληνική αγορά και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των μελών του.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο ξενοδοχειακός όμιλος, με περισσότερα από 5.000 ξενοδοχεία σε 110 χώρες και 39 brands, που καλύπτουν ένα εύρος από οικονομικές έως πολυτελείς επιλογές, έχει εδραιώσει την παρουσία του στην Ελλάδα. Το 5* Sofitel Athens Airport, το 4 * Novotel Athenes Hotel, το καινούριο ibis Styles Athens Routes Hotel και το ibis Styles Heraklion Central Hotel στην Κρήτη, συμπεριλαμβάνονται ήδη στο portfolio της Accor στον εγχώριο ξενοδοχειακό χάρτη.

Την επιθυμία του Ομίλου για περαιτέρω ενδυνάμωση των δεσμών του με την Ελλάδα επιβεβαιώνει η επικείμενη άφιξη του Athens Capital Hotel – MGallery Collection, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2020 στο κέντρο της Αθήνας. Με 158 δωμάτια και 19 σουίτες, το ξενοδοχείο θα παρέχει στους επισκέπτες του signature υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε ένα πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό κτήριο της Πλατείας Συντάγματος.

Accor και AEGEAN Airlines ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Το όραμα της Accor για την παροχή ενός ολιστικού οικοσυστήματος υπηρεσιών φιλοξενίας και αυθεντικών εμπειριών σε επιλεγμένους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, αντανακλάται και στη σύμπραξη με την AEGEAN Airlines. Η συνεργασία μεταξύ των προγραμμάτων ανταμοιβής, Le Club AccorHotels και Miles+Bonus, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη τους να απολαύσουν ένα εύρος από προνόμια που θα εμπλουτίσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες, προσφέροντάς τους παράλληλα αποκλειστικά πλεονεκτήματα σε ένα πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών.

• Μέσω της νέας συνεργασίας τα μέλη του Le Club AccorHotels (LCAH) μπορούν να κερδίσουν πόντους επιβράβευσης όταν πετάνε με την AEGEAN Airlines ή τη θυγατρική της Olympic Air, μετατρέποντας 2,000 Miles+Bonus μίλια σε 500 πόντους ανταμοιβής LCAH.

• Eνισχύεται η εμπειρία των μελών του Le Club AccorHotels καθώς θα έχουν την ευκαιρία να εξαργυρώσουν τους πόντους ανταμοιβής τους σε Miles+Bonus μίλια και να επωφεληθούν από εισιτήρια και αναβάθμιση θέσης με την AEGEAN Airlines και την Olympic Air.

• Κάθε 2,000 LCAH πόντοι αντιστοιχούν σε 1,000 Miles+Bonus μίλια. Οι μετατροπές μπορούν να γίνουν εύκολα ηλεκτρονικά, μέσα από ένα ιδιαίτερα εύχρηστο σύστημα διαχείρισης πόντων.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v