Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Despec: Eγκαίνια νέου εργοστασίου της OMP Europe

Εγκανιάστηκε στα τέλη Νοεμβρίου, παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας το νέο εργοστασίο της OMP Europe, μέλος του Ομίλου Intersonic, στη Θήβα Βοιωτίας, που αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα CD-R & DVD-R στην Ευρώπη.

Despec: Eγκαίνια νέου εργοστασίου της OMP Europe
Εγκανιάστηκε στα τέλη Νοεμβρίου, παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας το νέο εργοστασίο της OMP Europe, στη Θήβα Βοιωτίας, που αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα CD-R & DVD-R στην Ευρώπη.

Η OMP Europe, μέλος του Ομίλου Intersonic, είναι μια από τις επτά μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής ψηφιακών μέσων αποθήκευσης παγκοσμίως, με παραγωγική δυνατότητα που ξεπερνάει τα 250 εκατ. τεμάχια ετησίως. Οι εξαγωγές της εταιρίας καλύπτουν σχεδόν το 90% της παραγωγής της, ενώ η επένδυση του νέου εργοστασίου έφτασε τα 46 εκατ. ευρώ.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το εργοστάσιο διαθέτει στεγασμένη επιφάνεια βιομηχανοστασίου και γραφείων 16.500 m2, 4500 m2 clean rooms class 100000 (χώροι με καθαρότητα επιπέδου χειρουργείου), 5 διαφορετικά παραγωγικά τμήματα CD-R, DVD-R, CD-RW και DVD-RW και 3 αποθηκευτικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 4.000 m2.

Η e-Decathlon είχε τη συνολική ευθύνη για τη ροή της εκδήλωσης, καθώς και την ευθύνη του γραφείου τύπου και των σχέσεων με τα ΜΜΕ.

Τα εγκαίνια της παραγωγικής μονάδας τέλεσε ο Πρωθυπουργός, κ. Κ. Σημίτης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθύνων Σύμβουλος της OMP Europe S.A., κ. Δημήτριος Ψαραδάκης, ο κ. Φώτιος Γυλλιάδης, Πρόεδρος του Δ.Σ. καθώς και ο κ. Αθανάσιος Πουλιάδης – από τους βασικούς μετόχους της εταιρίας.

Σημαντική ήταν η παρουσία του κ. Roland Laucher, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Singulus International, του μεγαλύτερου προμηθευτή τεχνικού εξοπλισμού παγκοσμίως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v