Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Πωλήσεις μετοχών από στελέχη

Σε πώληση μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς προχώρησαν οι Μιχάλης Σάλλας, Ηλίας Μίλης, Χριστόδουλος Αντωνιάδης και η εταιρεία Shent Enterprises, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα.

Πειραιώς: Πωλήσεις μετοχών από στελέχη
Σε πώληση μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς προχώρησαν οι Μιχάλης Σάλλας, Ηλίας Μίλης,  Χριστόδουλος Αντωνιάδης και η εταιρεία Shent Enterprises, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα.

Αναλυτικά, η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι στις 20/5 ο Μιχάλης Σάλλας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, προέβη σε πώληση στο Χρηματιστήριο Αθηνών 150.000 μετοχών, συνολικής αξίας 95.000,00 ευρώ. 
 
Επιπλέον, ο Ηλίας Μίλης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του
Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, προέβη σε πώληση στο Χρηματιστήριο Αθηνών 339.870 μετοχών, συνολικής αξίας 189.987,33 ευρώ. 

Ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, προέβη σε πώληση στο Χρηματιστήριο Αθηνών 202.460 μετοχών, συνολικής αξίας 113.479,77 ευρώ. 

Επιπλέον η «SHENT ENTERPRISES LIMITED» προέβη σε πώληση στο Χρηματιστήριο Αθηνών 438.213 μετοχών, συνολικής αξίας 269.956,54 ευρώ. Η εταιρεία «SHENT ENTERPRISES LIMITED» είναι νομικό πρόσωπο που έχει στενό δεσμό με τον κ. Μιχάλη Σάλλα του Γεωργίου, Πρόεδρο Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς.
 
Οι πωλήσεις γίνονται με σκοπό την συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v