Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ

Συνεχίζονται οι συναντήσεις και οι επαφές στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ σχετικά με την επόμενη ημέρα στον σύλλογο. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της ομάδας του 2004 με αντικείμενο την κάλυψη των χρεών, αλλά και την πιθανότητα ταμειακής διευκόλυνσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να καλύψει τις άμεσες υποχρεώσεις της.

  • Ant1
Σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ

Συνεχίζονται οι συναντήσεις και οι επαφές στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ σχετικά με την επόμενη ημέρα στον σύλλογο. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της ομάδας του 2004 με αντικείμενο την κάλυψη των χρεών, αλλά και την πιθανότητα ταμειακής διευκόλυνσης της ΠΑΕ, προκειμένου να καλύψει τις άμεσες υποχρεώσεις της.

Προτεραιότητα, πάντως, αποτελεί η συμφωνία για την κάλυψη των χρεών που δημιουργήθηκαν από το 2004.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί γενική συνέλευση για την εκλογή νέου προέδρου. Μετά την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, το ΔΣ της προσωρινής Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της Θεμέλιο 21, που συνήλθε την Τετάρτη, θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του στον κόσμο της ΑΕΚ σε συνέντευξη Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο