Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μαραθώνα - Αγίους Αναργύρους το Σαββατοκύριακο

Λόγω διεξαγωγής πορείας στο πλαίσιο του Διημέρου Ειρήνης και Αλληλεγγύης «50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη», που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

  • Real.gr
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μαραθώνα - Αγίους Αναργύρους το Σαββατοκύριακο
Λόγω διεξαγωγής πορείας στο πλαίσιο του Διημέρου Ειρήνης και Αλληλεγγύης «50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη», που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, το Σαββάτο θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς του δήμου Μαραθώνα:

- Μαραθωνομάχων, στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Καλλινίκου (τύμβος) έως τη Λ. Μαραθώνος, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 18.30 έως τις 19.00. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Σπ. Λούη από Λ. Μαραθώνος προς παραλία Μαραθώνα & αντίστροφα.

- Στη δεξιά λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα της Λ. Μαραθώνος, στα τμήματά της μεταξύ:

- Των οδών Μαραθωνομάχων και Αρτέμιδος, από τις 19.00 έως τις 19.30. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Αθήνα.

- Των οδών Αρτέμιδος και Αργοστολίου, από τις 19.30 έως τις 20.30. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Αθήνα.

- Αργοστολίου, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Μαραθώνος και της οδού Λυβησίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 20.30 έως τις 20.45. Η κυκλοφορία των οχημάτων από τη Λ. Μαραθώνος προς την παραλία Ν. Μάκρης θα διεξάγεται μέσω της οδού Αγ. Κων/νου και από παραλία Νέας Μάκρης έως Λ. Μαραθώνος θα διεξάγεται μέσω της οδού Ελ. Βενιζέλου.

- Λυβησίου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αργοστολίου και Αγ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 20.45 έως τις 21.00. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Μαραθώνα προς κέντρο Νέας Μάκρης και αντίστροφα θα διεξάγεται μέσω της Λ. Μαραθώνος.

- Αγ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λυβησίου και Μωσαϊκού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 21.00 έως τις 21.30. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Λ. Μαραθώνος προς παραλία Νέας Μάκρης και αντίστροφα θα διεξάγεται μέσω της οδού Αργοστολίου.

Εξάλλου, την Κυριακή, λόγω διεξαγωγής του Φεστιβάλ «Street Handball», στους Αγίους Αναργύρους, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων από τις 09.00 έως τις 14.00, στην Λ. Φυλής και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με τη Λ. Καματερού (στάση ΜΑΝΑΡΑ) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασ. Γεωργίου Β΄(στάση Δημαρχείου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v