Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας παραχαράσσει την Ιστορία

Η Χαριλάου Τρικούπη ανέφερε πως έχει καταστεί φανερό ότι ο μεγάλος εχθρός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την ατελέσφορη έφοδό του προς την εξουσία είναι το ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας παραχαράσσει την Ιστορία
Για παραχάραξη της Ιστορίας κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχόλιό της, η Χαριλάου Τρικούπη ανέφερε πως «έχει καταστεί φανερό ότι ο μεγάλος εχθρός του κ. Τσίπρα για την ατελέσφορη έφοδό του προς την εξουσία είναι το ΠΑΣΟΚ».

Αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία αποτελεί ένα ακόμα μνημείο διχασμού, λαϊκισμού και δημαγωγίας.

Πρωτοφανής όμως είναι η συμπερίληψη από τον κ. Τσίπρα με ωμό και κυνικό τρόπο των βουλευτών της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στο δήθεν μέτωπο των 139 βουλευτών για τη “μικρή” ΔΕΗ.

Το ΚΚΕ πάντως δεν νομίζουμε ότι εξουσιοδότησε τον κ. Τσίπρα να μιλάει εξ ονόματός του.

Ο κ. Τσίπρας από τη μια χαρακτηρίζει τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς ως το βασικό του αντίπαλο και αρνείται κάθε πρόταση εθνικής συναίνεσης και συνεννόησης, και από την άλλη αποθεώνει τις ετερόκλητες και ανίερες συμμαχίες, μόνο και μόνο για να βάλει σε δοκιμασία την πολιτική σταθερότητα, σύροντας τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Κατά τα άλλα δηλώνει πως εμπνέεται από το ΕΑΜ!

Προχωράει, όμως, και ένα βήμα παραπέρα: στην παραχάραξη της Ιστορίας.

Στην επέτειο των 40 χρόνων της Μεταπολίτευσης προσπαθεί να σπιλώσει βάναυσα ακόμα και την ιστορική σημασία της μεγάλης Αλλαγής που έφερε ο λαός μας το 1981 με τον Ανδρέα Παπανδρέου και την αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία άλλαξε τη μοίρα της χώρας, αλλά για τον κ Τσίπρα ήταν “χρεοκοπημένη”.

Την ίδια ώρα βέβαια αθωώνει την κυβέρνηση της περιόδου 2004-2009, που οδήγησε τη χώρα μας στην χρεοκοπία, υποστηρίζοντας ότι η μεγάλη προσπάθεια που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση των ελλειμμάτων και του χρέους ήταν απλώς ένα πρόσχημα.

Είναι φανερό για μια ακόμη φορά ότι ο μεγάλος εχθρός του κ. Τσίπρα για την ατελέσφορη έφοδό του προς την εξουσία είναι το ΠΑΣΟΚ, η ιστορία του και η μεγάλη προσφορά του στη χώρα.

Για αυτό άλλωστε του επιτίθεται με λύσσα, χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη».

Κόντρα με φόντο την προεδρική εκλογή

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v