Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άνω κάτω οι ΑΝΕΛ με την προεδρική εκλογή

Μελάς και Χαϊκάλης άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσουν.

Άνω κάτω οι ΑΝΕΛ με την προεδρική εκλογή
«Προσωπικές» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ τις δηλώσεις των Τάκη Μελά και Παύλου Χαϊκάλη, που άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσουν τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα προτείνουν υα κόμματα της συγκυβέρνησης, τονίζοντας ότι οι ΑΝΕΛ θέλουν οι εθνικές εκλογές να γίνουν «χθες».

Ο κ. Κουίκ διευκρίνισε μάλιστα, ότι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας δεν θα πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Φώτη Κουβέλη λέγοντας ότι εάν ο κ. Καμμένος τον πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκείνος δεν θα τον ψήφιζε.

Οι δυο βουλευτές των ΑΝΕΛ (Κ.Μελάς και Π.Χαϊκάλης) σε δηλώσεις τους στο Mega δεν απέρριψαν το ενδεχόμενο να ταχθούν υπέρ της κυβερνητικής πρότασης.

«Ένα πρόσωπο το οποίο θα είχε ένα κύρος, μια προσωπικότητα, στον ευρωπαϊκό χώρο αλλά και προς τον ελληνικό χώρο, μια αξιόπιστη πηγή και την οποία θα συζητούσαμε και θα καλούσαμε να μην υπογράψει προεδρικά διατάγματα, να μην υπογράψει μνημόνια καινούργια, να δεσμευτεί απέναντι στον ελληνικό λαό ότι δεν θα επιτελέσει επιταγές ξένων συμφερόντων είμαστε διατεθειμένοι να το συζητήσουμε», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Στον Παύλο Χαϊκάλη απάντησε η Σταυρούλα Ξουλίδου των ΑΝΕΛ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter χωρίς βέβαια να τον κατονομάζει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v