Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η κυβέρνηση

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ , σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης Σαμαρά-Βενιζέλου, τονίζει πως «η κυβέρνηση βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο» και θέτει το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα.

  • Real.gr
ΣΥΡΙΖΑ: Σε στρατηγικό αδιέξοδο η κυβέρνηση
Στην εκτίμηση πως «κάθε μέρα που περνά με τον κ. Σαμαρά πρωθυπουργό είναι μια μέρα χαμένη για τη χώρα και τους πολίτες της» προβαίνει η Κουμουνδούρου, εκτιμώντας πως η κυβέρνηση «ζει τα απόνερα μιας διαπραγμάτευσης με τους δανειστές που δεν έγινε ποτέ»!

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ , σχολιάζοντας και τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης Σαμαρά-Βενιζέλου, τονίζει πως «η κυβέρνηση βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο» και θέτει το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα.

«Προσδοκούμε και εργαζόμαστε ώστε είτε άμεσα είτε σε 4 μήνες η κυβέρνηση να αναγκαστεί να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία. Άρα όλος ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι σε συνεχή εκλογική ετοιμότητα» είναι η απόφαση της τελευταίας συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Κουμουνδούρου:

-Προετοιμάζει το δεύτερο μέρος του κυβερνητικού της προγράμματος, με τις τελικές αποφάσεις για τις εξαγγελίες να λαμβάνονται ακόμα και εντός του Νοεμβρίου.

-Ετοιμάζει την κατάθεση νέων προτάσεων νόμου για τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

-Ξεκινά τις εσωκομματικές συζητήσεις και διεργασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων.

-Συγκροτεί Επικοινωνιακό Επιτελείο με συμμετοχή από το Γραφείο Τύπου, το Οργανωτικό Γραφείο, το Τμήμα Επικοινωνίας, τη Μόνιμη Επιτροπή Προγράμματος και τον πολιτικό σχεδιασμό.

-Ο Αλέξης Τσίπρας και τα κορυφαία στελέχη ξεκινούν περιοδείες στην επαρχία.

-Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επίσης, επεξεργάζεται πρόγραμμα επισκέψεων στη «γύρω περιοχή», δηλαδή σε Κύπρο, στα Βαλκάνια, πιθανόν και στην Τουρκία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v