Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ασημακοπούλου: Βιαστήκαμε να πούμε ότι βγαίνουμε από το Μνημόνιο

«Θα μπορούσε να πει κανείς στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα… Υπάρχει κανείς που να μη θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία;», είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

  • Real.gr
Ασημακοπούλου: Βιαστήκαμε να πούμε ότι βγαίνουμε από το Μνημόνιο

«Ο χρόνος είναι ασφυκτικός και οι ώρες κρίσιμες. Πρέπει να βρεθεί μία λύση για την επόμενη μέρα».

Αυτό είπε στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Σύμφωνα με το parapolitika.gr, η κ. Ασημακοπούλου, είπε μεταξύ άλλων, ότι ίσως η κυβέρνηση βιάστηκε να πει πως βγαίνουμε από το μνημόνιο λέγοντας: «Θα μπορούσε να πει κανείς στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα… Υπάρχει κανείς που να μη θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία;».

Σχετικά με τις απόψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί της προεδρικής εκλογής ανέφερε: «Η ΝΔ είναι σταθερή, αυτή η Βουλή πρέπει να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να προσχωρήσει στην άποψή μας είναι ευχής έργον».

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι διαβεβαιώσεις από τα χείλη του κ. Σαμαρά για έξοδο της χώρας από το μνημόνιο τώρα χαρακτηρίζονται ως λάθος ακόμα και από τους πιο στενούς του συνεργάτες» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει πως παραμένει το ερώτημα «σε ποιες νέες απαιτήσεις των δανειστών συμφώνησε η κυβέρνηση».

Μετά την παραπάνω δήλωση, η κα Ασημακοπούλου επανήλθε δηλώνοντας: «Η σκόπιμη παραποίηση των σημερινών μου δηλώσεων αποτελεί συνέχεια της μόνιμης τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, κάνοντας κακό στη χώρα με μοναδικό γνώμονα το μικροκομματικό τους όφελος. Η απάντησή μου ήταν σαφής και συγκεκριμένη: “Υπάρχει ένα υπαρκτό τέλος με βάση μια συμφωνία που είναι το τέλος του έτους. Είναι απόλυτα λογικό να βιάζεται κανείς να πιάσει αυτό το μεγάλο στόχο”».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v