Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

To Top 10 της ειδησεογραφίας για την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου

Το Τοp 10 της επικαιρότητας για την εβδομάδα που μας πέρασε, 23 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου 2015, όπως την καταγράψαμε στην καθημερινή μας ειδησεογραφία

  • Real.gr
To Top 10 της ειδησεογραφίας για την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου

Δείτε το Τοp 10 της επικαιρότητας για την εβδομάδα που μας πέρασε, 23 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου 2015, όπως την καταγράψαμε στην καθημερινή μας ειδησεογραφία.

Τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας είχαμε και τις σημαντικότερες ανακοινώσεις, καθώς τη Δευτέρα ξεκινά το MWC 2015 με τις εταιρείες να παρουσιάζουν τα νέα τους προϊόντα νωρίτερα, όπως έκαναν Samsung και HTC παρουσιάζοντας τις νέες τους ναυαρχίδες.

1. Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Η Samsung παρουσίασε στο MWC 2015 τα νέα της Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge με νέο σχεδιασμό και σχεδίαση που τα διαφοροποιεί έντονα από τους προκάτοχους τους.

2. H HTC παρουσιάζει το One M9

Στο MWC 2015 η HTC παρουσίασε τη νέα της ναυαρχίδα με επεξεργαστή Snapdragon 810 octa-core και 3GB RAM. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 32GB, ενώ το λειτουργικό Android 5.0 Lollipop.

3. Η LG ανακοινώνει το 4G LTE Watch Urbane με NFC Wallet

Στο πλαίσιο του MWC 2015, η LG ανακοίνωσε μια ειδική έκδοση 4G LTE του νέου της SmartWatch, Watch Urbane.

4. Boxx Apexx 5: Υπερυπολογιστής με 36 πυρήνες και 5 κάρτες γραφικών

Ο Boxx Apexx 5 είναι ένας πανίσχυρος υπολογιστής με τους πυρήνες των επεξεργαστών του να είναι συνολικά 36, ενώ δέχεται 5 επαγγελματικές κάρτες γραφικών, Nvidia ή AMD.

5. Η FCC εγκρίνει την ουδετερότητα του Διαδικτύου

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ - FCC- ενέκρινε το σχέδιο που είχε κατατεθεί νωρίτερα σχετικά με την ουδετερότητα του Διαδικτύου. Η απόφαση θεωρείται ιστορική, καθώς το ευρυζωνικό Internet θα θεωρείται ως αγαθό κοινής ωφέλειας, το οποίο είναι μέσο για να παρέχει σε όλους ίσες ευκαιρίες.

6. Συνεργασία καρτών AMD και Nvidia με το DirectX 12

Όλοι οι gamers περιμένουν με ανυπομονησία το DirectX 12 με τις τελευταίες φήμες να κάνουν λόγο για αξιοποίηση δύο καρτών γραφικών με chips από διαφορετικές εταιρείες.

7. Έτσι οραματίζεται η Microsoft το κοντινό ψηφιακό μέλλον

Η Microsoft παρουσίασε video σε ανάλυση 4K UHD, στο οποίο απεικονίζει το ψηφιακό μέλλον όπως το οραματίζεται η εταιρεία, με το το HoloLens και τα ολογράμματα να παίζουν κυρίαρχο ρόλο.

8. Η Google λανσάρει το Android for Work για επιχειρήσεις

Το Android for Work είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί από τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που θέλουν να διαχωρίσουν το προσωπικό από το επαγγελματικό τους προφίλ στο κινητό Android.

9. Νέα αναβολή κυκλοφορίας του Grand Theft Auto V για PC

Ακόμα μία αναβολή κυκλοφορίας της έκδοσης για Windows PC για το Grand Theft Auto V που αναμενόταν στις 24 Μαρτίου και νέα ημερομηνία κυκλοφορίας ορίζεται η 14η Απριλίου.

10. H επίσημη δήλωση της Lenovo σχετικά με το λογισμικό Superfish

Περίεργη υπόθεση με το προεγκατεστημένο λογισμικό Superfish στα laptops της εταιρείας, με τη Lenovo να απαντά.

Πηγή: e-pcmag.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v