Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του ο Φάρατζ

O Νάιτζελ Φάρατζ, ο ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) διέψευσε τις φήμες ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του ο Φάρατζ
O Νάιτζελ Φάρατζ, ο ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) διέψευσε τις φήμες ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, επιβεβαίωσε όμως ότι ταλαιπωρείται από χρόνιους πόνους στη μέση του που τον εμποδίζουν να αφιερωθεί απρόσκοπτα στην προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 7ης Μαΐου.

Οι φήμες σχετικά με την υγεία του 51χρονου Φάρατζ, τον οποίο ο φακός καταγράφει συχνά ενώ κρατά στο ένα του χέρι ένα τσιγάρο και στο άλλο του ένα ποτήρι μπίρα, ξέσπασαν αφότου εμφανίστηκε κουρασμένος και αδύναμος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Υπήρξαν πολλές φήμες όταν ξεκίνησε αυτή η προεκλογική εκστρατεία ότι η υγεία μου δεν ήταν καλά, τις οποίες εγώ διαψεύδω» δήλωσε στην εφημερίδα Daily Telegraph και ενόψει μιας εκλογικής αναμέτρησης όπου ο νικητής θα κριθεί στο νήμα.

«Δεν ήμουν αδιάθετος- δεν αντιμετώπιζα καρδιοπαλμίες- υπέφερα από έναν ολοένα και πιο εντεινόμενο πόνο στον ώμο μου, την πλάτη μου, υπέφερα από νευραλγίες» επισήμανε ο αρχηγός του UKIP.

Ο Φάρατζ, που έχει αναρρώσει από καρκίνο στους όρχεις και έχει επιβιώσει από ένα ατύχημα όταν αυτοκίνητο τον είχε χτυπήσει, είχε τραυματιστεί σοβαρά το 2010 όταν ένα μικρό αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε στην περιοδεία του συνετρίβη.

Ο Βρετανός πολιτικός ανέφερε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία στο νοσοκομείο δύο φορές την εβδομάδα για να αντιμετωπίσει τους πόνους στην πλάτη του και τώρα νιώθει καλύτερα προκειμένου να ηγηθεί του κόμματός του σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

«Παίρνω κάποια χάπια αλλά είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζω και επομένως πρέπει να βρω το ρυθμό μου».

«Νιώθω ότι επιστρέφω στον παλιό εαυτό μου» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v