Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γιος του διοικητή του "Ελπίς" ο άντρας που έπεσε στις ράγες του μετρό

Γιος του διοικητή του νοσοκομείου 'Ελπίς" Θεόδωρου Γιάνναρου ήταν ο νεαρός άντρας που έπεσε στις γραμμές του Μετρό την Παρασκευή, βρίσκοντας φρικτό θάνατο.

Γιος του διοικητή του Ελπίς ο άντρας που έπεσε στις ράγες του μετρό
Γιος του διοικητή του νοσοκομείου 'Ελπίς" Θεόδωρου Γιάνναρου ήταν ο νεαρός άντρας που έπεσε στις γραμμές του Μετρό την Παρασκευή, βρίσκοντας φρικτό θάνατο.

Τα λόγια του πατέρα του συγκλονίζουν, καθώς μεταξύ άλλων ζητά από τους κυβερνώντες, πρώην και νυν, να αναλογιστούν το μερίδιο ευθύνης που έχουν.

"Κάποιες στιγμές η ζωή σε τιμωρεί, ακόμα και όταν δεν φταις... ακόμα και όταν δεν τ' αξίζεις αυτό που σου κάνει. Σήμερα "έφυγε" ο αγαπημένος μου γιος, ο Πάτρικ για το μεγάλο ταξίδι. Ήταν η επιλογή του γιατί δεν άντεχε την αδικία και όλα αυτά που αντιμετώπιζε στον κόσμο που ζούσε. Βέβαια, δεν σκέφθηκε εμάς που αφήνει πίσω του...

Πονάει πάρα πολύ... Η ζωή μας παίρνει άλλη τροπή μονοί μας, χωρίς την παρουσία του... χωρίς το χαμόγελο του. Θα σας παρακαλούσα να προσευχηθείτε για να είναι καλά εκεί που βρίσκεται..." έγραψε ο κ. Γιάνναρος στο προφίλ του στο Facebook, ανεβάζοντας και τη φωτογραφία του γιου του.

"Ήσουν δυνατός, έξυπνος, ξεροκέφαλος, και ήσουν ο γιος που αγαπούσα πολύ. Πριν φύγω, χθες το πρωί σε αγκάλιασα, σε φίλησα και σου είπα πως σε αγαπάω πάρα πολύ... Δεν απάντησες,,, αλλά μετά από λίγο πήγες για το μεγάλο ταξίδι... Πως μας άφησες έτσι με τόση αγάπη στην καρδιά για σένα. Που μπορούμε να τη δώσουμε? μάλλον πουθενά γιατί ανήκει μόνο σε σένα και μας παρασέρνει σε άγνωστες ατραπούς, σε άγνωστα μονοπάτια και σ" ένα άγνωστο αύριο... Αντίο αγαπημένε μου Πάτρικ. Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε... μόνο που δεν ξέρουμε το πότε.." έγραψε σε άλλη ανάρτηση ενώ πριν από η τελευταία του ανέφερε:

"Και εσείς, κυβερνώντες, πρώην και νυν, αναλογιστείτε το μερίδιο ευθύνης που έχετε. Μας τα πήρατε όλα, μας εγκαταλείψατε μέσα στο σκοτάδι... Εκεί ακριβώς που ο Πάτρικ μη βρίσκοντας διέξοδο επέλεξε το μονοπάτι το μακρύ και το μοναχικό, με μας που τον αγαπάμε να τον αναζητούμε απεγνωσμένα..."


ΠΗΓΗ: www.enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v