Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκαν οι καταλήψεις δημαρχείων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ολοκληρώθηκε η τρίωρη συμβολική κατάληψη των δημαρχείων και άλλων υπηρεσιών των δήμων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ολοκληρώθηκαν οι καταλήψεις δημαρχείων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ
Ολοκληρώθηκε η τρίωρη συμβολική κατάληψη των δημαρχείων και άλλων υπηρεσιών των δήμων (ΚΑΠΗ, γκαράζ, βρεφονηπιακοί σταθμοί) από την ΠΟΕ-ΟΤΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα του νέου μνημονίου που πλήττουν τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Από τις 10:00, μέλη τοπικών σωματείων ενημέρωσαν τους εργαζομένους σε κάθε δήμο για την επικείμενη, όπως υποστηρίζουν, κατάργηση του καθεστώτος βαρέων και ανθυγιεινών για τους υπαλλήλους στην καθαριότητα, το νέο μισθολόγιο, τις μειώσεις στις συντάξεις και το νέο σύστημα αξιολόγησης.

Σε ορισμένα δημαρχεία της Αττικής είχαν σταλεί από τη ΓΑΔΑ, προληπτικά, δύο έως τρεις αστυνομικοί, χωρίς, ωστόσο, να χρειαστεί να επέμβουν.

Συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας εξέφρασαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση του κλάδου στη σημερινή κινητοποίηση, ενώ θα συμμετάσχουν στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v