Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

100 στελέχη της ΝΔ ζητούν παρέμβαση Καραμανλή-Σαμαρά

Την άμεση παρέμβαση των πρώην Πρωθυπουργών και Προέδρων της ΝΔ Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά, ζητούν με επιστολή τους τα 100 στελέχη για να σταματήσει η διαμάχη μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών, που έχει προσλάβει διαστάσεις «εμφύλιας σύρραξης».

100 στελέχη της ΝΔ ζητούν παρέμβαση Καραμανλή-Σαμαρά
Την άμεση παρέμβαση των πρώην Πρωθυπουργών και Προέδρων της Νέας Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά, ζητούν με επιστολή τους τα 100 στελέχη για να σταματήσει η διαμάχη μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών, που έχει προσλάβει διαστάσεις «εμφύλιας σύρραξης».

Σύμφωνα με το κείμενο που υπογράφουν αυτά τα στελέχη η κρίση στο εσωτερικό της ΝΔ είναι:

«Mια πρωτοφανή και αδικαιολόγητη διαμάχη, με σκληρές αντιπαραθέσεις που αν συνεχιστεί μπορεί να οδηγήσει στη διάσπαση του κόμματος ή στην καλύτερη των περιπτώσεων σε μια εύθραυστη ενότητα, με βαθιές ρωγμές, χωρίς συνοχή και με πληγωμένη την εκλογική βάση.

Όλα αυτά επιβάλλεται άμεσα να αποτραπούν, όταν μάλιστα διαδραματίζονται σε μια χρονική περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη, που η χώρα έχει ανάγκη από μια ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη, όχι μόνο ως αντιπολίτευση, αλλά ως μελλοντική κυβέρνηση.

Οι οπαδοί της παράταξης, των οποίων η παράκληση να διεξαχθεί ο προεκλογικός αγώνας με ευπρέπεια και να αποφευχθούν οι στείρες αντιπαραθέσεις αγνοήθηκε από τους υποψηφίους αρχηγούς, περιμένουν από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες, αλλά πρωτίστως από τους πρώην Προέδρους και Πρωθυπουργούς, που τίμησαν και τιμήθηκαν από την παράταξη και μπορούν με την παρέμβασή τους να διασφαλίσουν την ενότητα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v