Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία ΚΕΔΕ με Ελληνες Ολυμπιονίκες για διάδοση των Ολυμπιακών Αξιών στα σχολεία

Η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες, με στόχο τη διάδοση των Ολυμπιακών Αξιών στους νέους,

Συνεργασία ΚΕΔΕ με Ελληνες Ολυμπιονίκες για διάδοση των Ολυμπιακών Αξιών στα σχολεία

Η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες, με στόχο τη διάδοση των Ολυμπιακών Αξιών στους νέους, επισφραγίστηκε κατά τη συνάντηση του προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη με το προεδρείο του Συλλόγου Ολυμπιονικών η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε ο προγραμματισμός κοινών δράσεων με επίκεντρο τα σχολικά συγκροτήματα, με στόχο τη μεταλαμπάδευση των Ολυμπιακών Ιδεωδών και των διαχρονικών αξιών του Ευ Αγωνίζεσθαι στους μαθητές.

Ειδικότερα συμφωνήθηκε, μετά από πρόταση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, η διεξαγωγή ημερίδας σχετικά με τις αξίες του Ολυμπισμού και τα οφέλη του αθλητισμού ενώ θα πραγματοποιηθούν και κοινές επισκέψεις, ενημερωτικού χαρακτήρα, σε δημοτικά σχολεία.
 
Το Σύλλογο Ολυμπιονικών εκπροσώπησαν η πρόεδρός του, Βούλα Κοζόμπολη, η αντιπρόεδρος Εύη Μωραιτίδου, η β’ αντιπρόεδρος Βιργινία Κραβαριώτη και η γενική γραμματέας Βούλα Ζυγούρη.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v