Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυστραλία: Οι Κινέζοι τουρίστες θα ξοδέψουν πάνω από 3 δισ. δολάρια

Για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι επισκέψεις των Κινέζων τουριστών αποτελούν μια ευκαιρία εσόδων 515 εκατ. δολ., σύμφωνα με αναφορά της χώρας της Ωκεανίας.

  • Real.gr
Αυστραλία: Οι Κινέζοι τουρίστες θα ξοδέψουν πάνω από 3 δισ. δολάρια
Οι Κινέζοι τουρίστες αναμένεται να ξοδέψουν περισσότερα από 3,02 δισ. δολάρια σε τουριστικές και εμπορικές περιοχές της Αυστραλίας στη διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες.
 
Η αναφορά αυτή επισημαίνει την ανάγκη που έχει ο εμπορικός κόσμος της χώρας της Ωκεανίας προκειμένου να στρέψει την προσοχή του, αλλά και να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων που επισκέπτονται τη χώρα, κατά τους χειμερινούς μήνες.

“Παρά το γεγονός ότι μερικές μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, αλλά και εμπορικά κέντρα προσφέρουν εκδηλώσεις για το Κινεζικό Νέο Έτος το Φεβρουάριο, οι περισσότερες επιχειρήσεις στην Αυστραλία υστερούν στο να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των Κινέζων τουριστών στη διάρκεια του έτους.

Για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι επισκέψεις των Κινέζων τουριστών αποτελούν μια ευκαιρία εσόδων 515 εκατ. δολαρίων” επισημαίνεται.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v