Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μανιάτης: Σκάνδαλο ή εξευτελισμός ο αποκλεισμός των ΕΛΤΑ από τον διαγωνισμό για τα νέα διαβατήρια

Αιχμές για ανικανότητα και ευθύνες του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, για την απόρριψη των ΕΛΤΑ από τον διαγωνισμό.

Μανιάτης: Σκάνδαλο ή εξευτελισμός ο αποκλεισμός των ΕΛΤΑ από τον διαγωνισμό για τα νέα διαβατήρια
Αιχμές για ανικανότητα και ευθύνες του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, για την απόρριψη των ΕΛΤΑ από τον διαγωνισμό που αφορά την έκδοση των νέων διαβατηρίων, καταλογίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μανιάτης αναφέρει: «Σκάνδαλο ή εξευτελισμός χωρίς τελειωμό. Οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ καταγγέλλουν ότι η διορισμένη Διοίκηση του κ. Σπίρτζη στον διαγωνισμό για τα διαβατήρια της ελληνικής αστυνομίας ύψους 10,8 εκατ. ευρώ έστειλε τα δικαιολογητικά για τον αντίστοιχο διαγωνισμό του ΕΟΠΥΥ, με αποτέλεσμα τα ΕΛΤΑ να αποκλειστούν από την αρχή για τυπικούς λόγους. Είχε προηγηθεί ίδιο "λάθος" για τον διαγωνισμό της ΕΥΔΑΠ, ύψους 10 εκατ. ευρώ».

«Επειδή οι "συμπτώσεις" ανικανότητας οδηγούν στη βεβαιότητα σκανδάλου και σκοπιμότητας, ο εποπτεύων υπουργός κ. Σπίρτζης οφείλει άμεσα να ζητήσει από την ελληνική Δικαιοσύνη να παρέμβει, προκειμένου να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον, διαφορετικά θα είναι συνένοχος ενός κραυγαλέου οικονομικού σκανδάλου του χώρου ευθύνης του».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v