Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παππάς: Βερολίνο και ΔΝΤ δεν μπορούν να παίξουν με την Ελλάδα, θα τα βρουν για το χρέος

Γερμανία και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα συμφωνήσουν πολύ πριν από το παρά ένα, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

  • Real.gr
Παππάς: Βερολίνο και ΔΝΤ δεν μπορούν να παίξουν με την Ελλάδα, θα τα βρουν για το χρέος
Μιλώντας στον realfm 97.8 ο Νίκος Παππάς απέδωσε στις διαφορετικές εκτιμήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Βερολίνου τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Όπως είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής «τώρα που έχει κλείσει το θέμα των μέτρων, τα οποία αφορούν την εφαρμοζόμενη πολιτική και επικρέμεται το θέμα του χρέους, έχει αναφανεί και στον πιο δύσπιστο και στον πιο στρατευμένο εναντίον αυτής της κυβέρνησης αναλυτή και πολιτικό, ότι οι καθυστερήσεις οφείλονταν πρώτον, στις εκτιμήσεις του ΔΝΤ, οι οποίες αποδείχθηκαν ότι δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα και στην τεράστία απόσταση που έχει το Ταμείο με το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με την αναδιάρθρωση του χρέους».

Στο ερώτημα αν θεωρεί ότι έστω και στο παρά ένα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Βερολίνο θα τα βρουν, ο ίδιος απάντησε:

«Νομίζω πολύ πριν το παρά ένα, δεν θέλει κανείς να παίξει. Αυτήν την στιγμή, είμαστε ενώπιον πολιτικών εξελίξεων. Η Ευρώπη είναι σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Θα πρέπει όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις να αποτρέψουν ακροδεξιά όχι διολίσθηση, κατολίσθηση».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v