Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο του Παιδιού για το φρικτό έγκλημα με την εξάχρονη

Ο πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για το αποτρόπαιο έγκλημα του 61χρονου απόστρατου αστυνομικού σε βάρος της 6χρονης κόρης του. (VIDEO)

  • Real.gr
Ο Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο του Παιδιού για το φρικτό έγκλημα με την εξάχρονη
Ο πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για το αποτρόπαιο έγκλημα του 61χρονου απόστρατου αστυνομικού σε βάρος της 6χρονης κόρης του.

Ο Κ. Γιαννόπουλος δήλωσε ότι τόσο το αδερφάκι, όσο και η μητέρα του 6χρονου κοριτσιού στηρίζεται ψυχολογικά από το Χαμόγελο, με τους ψυχολόγους του Οργανισμού, να είναι κοντά στους νηπιαγωγούς του μικρού αγοριού και στα παιδάκια.

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, εάν ο αδερφός της 6χρονης έχει γνώση του εγκλήματος, ο πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού δήλωσε ότι «δεν γνωρίζουμε τι γνωρίζει και για αυτό το λόγο, δεν πρέπει να του ανοίξει κανείς τις πληγές του». Μιλώντας σαν ειδικός, ο κ. Γιαννόπουλος υποστήριξε πως πρέπει να του καλυφθούν οι πληγές με έναν διαφορετικό τρόπο.

Αναφορικά με τις αιτίες που οδηγούν σε τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις, ο κ. Γιαννόπουλος, δήλωσε, βασιζόμενος στην εμπειρία του, ότι «υπάρχουν τεράστια προβλήματα στα θέματα ψυχικής υγείας. Δεν πρέπει όμως να λέμε ότι κάποιος που έχει πρόβλημα ψυχικής υγείας, θα κάνει κακό και ειδικότερα στο παιδί του.

«Δυστυχώς όμως έχουμε ζήσει φρικτές καταστάσεις με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από κάποιους γονείς που στην συνέχεια καταλήγει στο φρικτό αποτέλεσμα προκειμένου να σταματήσουν το παιδί να μιλήσει. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις συνηγορούν και κάποιες μητέρες» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού, τόνισε πως η απάντηση σε τέτοια περιστατικά είναι μια οργανωμένη Πολιτεία με προνοιακή αντιμετώπιση, κάτι που δεν υφίσταται στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου:


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v