Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα στοιχεία για το θρίλερ με δύο νεκρούς σε καμένα Ι.Χ. στην Αττική

Στο συμβάν στο Σχιστό, οι αστυνομικοί εντόπισαν ότι το ΙΧ ανήκει σε αδερφό αξιωματικού της ΕΛΑΣ. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ερευνούν οι Αρχές και στην πυρκαγιά του οχήματος στη Βουλιαγμένη.

Νέα στοιχεία για το θρίλερ με δύο νεκρούς σε καμένα Ι.Χ. στην Αττική
Δύο άτομα εντοπίστηκαν απανθρακωμένα σε οχήματα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην Αττική, με την υπόθεση να παίρνει περίεργη τροπή, καθώς όπως διαπιστώθηκε το ένα από τα δύο Ι.Χ. ανήκει σε αδελφό αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της δυτικής Αττικής, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 2:30 στη Λεωφόρο Σκαραμαγκά, στο Σχιστό, όταν η Πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα.

Μετά την κατάσβεση, οι πυροσβέστες εντόπισαν έναν απανθρακωμένο άνδρα μέσα στο όχημα με τα πρώτα στοιχεία να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Οπως τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά προήλθε από εύφλεκτο υγρό. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε η αστυνομία.

Περίπου τρεις ώρες αργότερα, γύρω στις 5:30, ένα δεύτερο όχημα τυλιγόταν στις φλόγες, αυτήν τη φορά στην παραλία Καβουρίου, στη Βουλιαγμένη.

Και σε αυτήν την περίπτωση, μετά την κατάσβεση της φωτιάς από την Πυροσβεστική, εντοπίστηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα μέσα στο ΙΧ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v