Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Αριάνα Γκράντε θα δώσει φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέφερε σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι η ημερομηνία που θα γίνει η συναυλία δεν έχει προς το παρόν αποφασιστεί.

  • Real.gr
Η Αριάνα Γκράντε θα δώσει φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Αριάνα Γκράντε, γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να δώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στο Μάντσεστερ στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης αυτοκτονίας της Δευτέρας.

Η 23χρονη καλλιτέχνιδα ανέφερε σε ένα μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι η ημερομηνία που θα γίνει η συναυλία δεν έχει προς το παρόν αποφασιστεί.

Η επίθεση της Δευτέρας, όπου σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι, σημειώθηκε αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε στην πόλη αυτή της βόρειας Αγγλίας.

Κατόπιν η τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει πολλές συναυλίες που είχε προγραμματίσει το επόμενο διάστημα στο Λονδίνο και την Ευρώπη.

Χιλιάδες άνθρωποι αποτίουν φόρο τιμής στις δύο μητέρες που σκοτώθηκαν στην επίθεση στο Μάντσεστερ

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν σήμερα τους δρόμους για να θρηνήσουν και να αποτίσουν φόρο τιμής στις δύο μητέρες από την ίδια πόλη της Βρετανίας, το Ρόιτον, που σκοτώθηκαν όταν βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά του, ενώ εκείνες περίμεναν να παραλάβουν τις έφηβες κόρες τους από τη συναυλία της Αριάνας Γκράντε στο Μάντσεστερ.

Η Άλισον Χάουι, 45 ετών και η Λίζα Λις, 47 ετών, από το Ρόιτον δίπλα στο Μάντσεστερ είναι μεταξύ των 22 νεκρών της επίθεσης που διέπραξε ο Σαλμάν Αμπέντι.

Φωτορεπόρτερ του πρακτορείου ειδήσεων Reuters που βρίσκεται στην περιοχή μετέδωσε ότι χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε πάρκο στο Ρόιτον.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εξαρθρώθηκε δίκτυο τζιχαντιστών στο Μάντσεστερ, ανακοίνωσαν οι Βρετανοί

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v