Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καλοκαιρία και σήμερα – Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Ηλιοφάνεια και ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα μέχρι και το μεσημέρι, αναμένουν για σήμερα οι μετεωρολόγοι.

  • Real.gr
Καλοκαιρία και σήμερα – Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία
Ηλιοφάνεια και ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα μέχρι και το μεσημέρι, περιμένουμε την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017. Τις θερμές πάντως ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή πρόσκαιρες μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινότερα τμήματα. Πρόσκαιρες καταιγίδες είναι αρκετά πιθανό να εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα και κυρίως στη Ρόδο και στο Καστελόριζο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 36 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 17 έως 37, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 19 έως 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 36, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 22 έως 31 βαθμούς και στις υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στις Κυκλάδες ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς, ενώ στα βόρεια τμήματα του νομού και στα ανατολικά παράλια οι μέγιστες θα διατηρηθούν στα επίπεδα των 32 με 33 βαθμών.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v