Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιστολή Μητσοτάκη σε Κουρτς για την χθεσινή του εκλογική επιτυχία στην Αυστρία

«Είμαι βέβαιος, ότι υπό την δική σας ηγεσία...

Επιστολή Μητσοτάκη σε Κουρτς για την χθεσινή του εκλογική επιτυχία στην Αυστρία
Συγχαρητήρια επιστολή στο νικητή των χθεσινών εκλογών στην Αυστρία, Σεμπάστιαν Κουρτς, απέστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως είναι βέβαιος ότι υπό τη δική του ηγεσία, «η Αυστρία θα διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τις ευρωπαϊκές αξίες που μας ενώνουν και ότι θα είστε στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης του ευρωπαϊκού μέλλοντος προς όφελος των πολιτών μας».

Ο κ. Μητσοτάκης στην επιστολή του συγχαίρει τον κ. Κουρτς για τη νίκη του, επισημαίνοντας πως το Λαϊκό Κόμμα της Αυστρίας και ο ίδιος προσωπικά, έδωσαν μια σκληρή μάχη και το τελικό αποτέλεσμα τους επιβράβευσε.

«Θα ήθελα, επίσης, να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στη συγκρότηση της κυβέρνησής σας και στην υλοποίηση των σημαντικών μεταρρυθμίσεων που υποσχεθήκατε προεκλογικά.

Είμαι βέβαιος, ότι υπό την δική σας ηγεσία, η Αυστρία θα διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τις ευρωπαϊκές αξίες, που μας ενώνουν και ότι θα είστε στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης του ευρωπαϊκού μέλλοντος προς όφελος των πολιτών μας.

Ευελπιστώ στη συνέχεια της συνεργασίας μας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο κομμάτων μας και, πάνω απ' όλα, του αυστριακού και ελληνικού λαού» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v