Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πολύ καλός ο καιρός σήμερα- Εως 28 βαθμούς η θερμοκρασία

Οι άνεμοι στο Αιγαίο...

  • Real.gr
Πολύ καλός ο καιρός σήμερα- Εως 28 βαθμούς η θερμοκρασία
Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές γενικά νεφώσεις αναμένουμε σήμερα, οι οποίες κατά τόπους στα δυτικά θα πυκνώσουν με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων βροχών στα νησιά του Κεντρικού Ιονίου.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν κυρίως στο Ιόνιο, στη Δυτική Ελλάδα και στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα χώρα από 5 έως 27 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 28, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 26 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 12 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 8 έως 25 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι και τοπικά στη Ρόδο ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε βόρειους βορειοδυτικούς σχεδόν μέτριους και τοπικά μέτριους 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v