Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βόρεια Κορέα: Οι απειλές ΗΠΑ καθιστούν τον πόλεμο αναπόφευκτο

Εάν οι ΗΠΑ κάνουν λάθος υπολογισμό εξαιτίας της υπομονής μας κι ανάψουν το φιτίλι ενός πυρηνικού πολέμου, ασφαλώς θα τις κάνουμε να πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα, με τη μεγάλη πυρηνική μας δύναμη, δήλωσε εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Πιονγιάνγκ.

Βόρεια Κορέα: Οι απειλές ΗΠΑ καθιστούν τον πόλεμο αναπόφευκτο
Τα ευρείας κλίμακας στρατιωτικά γυμνάσια των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας και οι αμερικανικές απειλές περί ενός προληπτικού πολέμου εναντίον της Πιονγιάνγκ μετατρέπουν το ξέσπασμα σύρραξης στην κορεατική χερσόνησο σε «γεγονός», έκρινε σήμερα εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας.

«Το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί τώρα είναι πότε θα ξεσπάσει ο πόλεμος;» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του βορειοκορεατικού ΥΠΕΞ, σε μια ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

«Δεν ευχόμαστε έναν πόλεμο, αλλά δεν θα κρυφτούμε για να τον αποφύγουμε, κι εάν οι ΗΠΑ κάνουν λάθος υπολογισμό εξαιτίας της υπομονής μας κι ανάψουν το φιτίλι ενός πυρηνικού πολέμου, ασφαλώς θα κάνουμε τις ΗΠΑ να πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα, με τη μεγάλη πυρηνική μας δύναμη που ενισχύουμε συνεχώς», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v