Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ακήρυκτος πόλεμος σαμαρικών - καραμανλικών με φόντο το σκάνδαλο Novartis

Το παρασκήνιο της νέας σύγκρουσης καραμανλικών και σαμαρικών στο εσωτερικό της Ν.Δ. που οδήγησε στη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου

  • Real.gr
Ακήρυκτος πόλεμος σαμαρικών - καραμανλικών με φόντο το σκάνδαλο Novartis
Του Γιώργου Σιαδήμα

Η υπόθεση της Novartis δεν έβαλε «φωτιά» μόνο στο πολιτικό σκηνικό, αλλά φαίνεται να αναζωπύρωσε και τις φλόγες που σιγόκαιγαν στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Με αφορμή την εμπλοκή δυο κορυφαίων στελεχών της κεντροδεξιάς παράταξης ήρθε στην επιφάνεια η στοχοποίηση της καραμανλικής πτέρυγας από το σαμαρικό μπλοκ.

Με το «καλημέρα» της υπόθεσης, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αδωνις Γεωργιάδης, που έχει ευθεία σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό, στοχοποίησαν τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, επισημαίνοντας πως στην κυβέρνηση Καραμανλή διετέλεσε επικεφαλής της ΕΥΠ.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. πήγε ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως ο αναπληρωτής υπουργός είναι ο εκτελεστικός βραχίονας της σκευωρίας που έχει στηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η επιλογή του πρώην πρωθυπουργού και του Αδ. Γεωργιάδη να προσπαθήσουν να αναμείξουν στην υπόθεση τον Κώστα Καραμανλή, έστω και έμμεσα, μόνο τυχαία δεν ήταν για κάποιους. Με τη στόχευση αυτή επιδίωκαν να βάλουν στο παιχνίδι και τον μακροβιότερο πρόεδρο της Ν.Δ., όπως επιμένουν οι καλά γνωρίζοντες, προσμένοντας ακόμα και μια δήλωση στήριξης. Μόνο, όμως, που ο Δ. Παπαγγελόπουλος ήταν μόλις τρεις μήνες επικεφαλής της ΕΥΠ, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, ενώ ο Κ. Καραμανλής δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το κλίμα που πήγε να δημιουργηθεί.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v