Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εστειλαν φάκελο με απειλητική επιστολή και σφαίρα στον Κοτζιά

Σφαίρα τυλιγμένη σε επιστολή έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών, με παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό Νίκο Κοτζιά. Καταδικάζει την ενέργεια η Νέα Δημοκρατία.

Εστειλαν φάκελο με απειλητική επιστολή και σφαίρα στον Κοτζιά

Μία σφαίρα τυλιγμένη σε μία επιστολή έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών, με παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό Νίκο Κοτζιά, λίγα μόλις 24ωρα πριν αυτός επισκεφτεί τα Σκόπια την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» η επιστολή αναφερόταν στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το ζήτημα του Μακεδονικού που έχει αναλάβει ο κος Κοτζιάς.

Η σφαίρα έχει ήδη σταλεί για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες. Πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού πυροβόλου όπλου. Το σημείωμα έχει σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που στοχοποιείται ο υπουργός Εξωτερικών καθώς στις αρχές Φεβρουαρίου έγινε γνωστό πως είχε λάβει απειλητική επιστολή στην οποία ο αποστολέας έκανε λόγο για τρεις σφαίρες φυλαγμένες για αυτόν.

Στο ίδιο σημείωμα, ο αποστολέας χρησιμοποιούσε μειωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον υπουργό Εξωτερικών όσο και για τον αναπληρωτή του Γιώργο Κατρούγκαλο τον οποίο αποκαλούσε «σκουλήκι».

Η ΝΔ καταδικάζει την ενέργεια

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την απειλητική ενέργεια που δέχθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Παράλληλα καλεί την κυβέρνηση να διαλευκάνει άμεσα το απαράδεκτο αυτό περιστατικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v