Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με συννεφιά και αφρικανική σκόνη ο καιρός σήμερα- Εως 28 βαθμούς η θερμοκρασία

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, με μικρή πιθανότητα για παροδικές, τοπικές βροχές το μεσημέρι.

  • Real.gr
Με συννεφιά και αφρικανική σκόνη ο καιρός σήμερα- Εως 28 βαθμούς η θερμοκρασία
Σήμερα αναμένονται αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα ηπειρωτικά της χώρας. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά Αφρικανικής σκόνης στη χώρα.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς, όμως στη Δυτική Μακεδονία και τα βόρεια τμήματα της Ηπείρου θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 24, στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 32, και στην Κρήτη από 13 έως 31.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως στα νότια τμήματά του θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις και 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, με μικρή πιθανότητα για παροδικές, τοπικές βροχές το μεσημέρι. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά Αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, με μικρή πιθανότητα για παροδικές, τοπικές βροχές. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά Αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v