Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Χρυσάφι» για όσους πόνταραν στη Λέστερ

Η ομάδα του Ρανιέρι οδηγεί την φετινή Πρέμιερ Λιγκ σε μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές εκπλήξεις όλων των εποχών και όσοι στοιχημάτισαν στην κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος προσδοκούν να δουν τα χρήματά τους να πολλαπλασιάζονται επί 5.000 φορές!

«Χρυσάφι» για όσους πόνταραν στη Λέστερ

H ξέφρενη πορεία της Λέστερ προς την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, πέρα από μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία, κρύβει και οικονομικούς θησαυρούς!

Όπως αναφέρει το «sbcnews», στοιχηματική εταιρία που ανήκει στο SkySports, θα χρειαστεί να καταβάλει το ιλιγγιώδες ποσό των 5 εκατ. λιρών στους παίκτες, που πόνταραν τις «αλεπούδες» για κατάκτηση της Premier League.

Μάλιστα, το ποσό αυτό αφορά τα στοιχήματα μόνο του πρώτου 4μήνου της σεζόν, τότε που οι αποδόσεις κυμαίνονταν από 5000-1000. Είναι χαρακτηριστικό δε, πως ομαδικό δελτίο ενδέχεται να χαρίσει σε 20 παίκτες 1 εκατ. λίρες.

Αντίστοιχο, είναι και το ποσό που φιλοδοξεί να βάλει στον λογαριασμό του ένας παίκτης, που πόνταρε 40 λίρες στην ομάδα του Ρανιέρι, όταν η απόδοσή της ήταν στο 5000. Αυτό σημαίνει πως περιμένει 200.000 λίρες.

«Είναι ωραίο να βλέπεις έναν οπαδό της Λέστερ να παίζει ένα φιλόδοξο στοίχημα τον Αύγουστο και τώρα η ομάδα του να διεκδικεί πραγματικά τον τίτλο. Αν η ομάδα του Ρανιέρι πετύχει το ακατόρθωτο, θα είναι καταστροφικό για εμάς, αφού θα χάσουμε σίγουρα 5 εκατ. λίρες. Πάντως, θα πρόκειται για το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία της Premier League. Ποιος δεν θα ήθελε να το δε;ι», είπε χαρακτηριστικά ο Σάντρο Ντι Μικέλε, εκ των διευθυντικών στελεχών της στοιχηματικής εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v