Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά (0-0), ο Πανιώνιος τις εντυπώσεις

Αύριο το μεσημέρι είναι η προγραμματισμένη η κλήρωση για τα ημιτελικά με τον «δικέφαλο του βορρά» να συμπληρώνει την τετράδα, μαζί με τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ατρόμητο. Το πάλεψαν οι «κυανέρυθροι», αλλά ο «δικέφαλος του βορρά» παρά το άγχος πήρε την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά (0-0), ο Πανιώνιος τις εντυπώσεις

O ΠΑΟΚ είναι η τέταρτη ομάδα των ημιτελικών του Κυπέλλου, μετά τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, αφού πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο, αφήνοντας εκτός τον Πανιώνιο.

Με προίκα το 1-1 της Νέας Σμύρνης, ο «δικέφαλος του βορρά» πήρε την πρόκριση, δίχως να νικήσει, αφού στη ρεβάνς της Τούμπας αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ (0-0) με τους «κυανέρυθρους».

Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, αφού τους αρκούσε ένα γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την έκπληξη.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν στο 28', όταν ο Ανσαριφάρντ «έκλεψε» την μπάλα από τον Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή και βγήκε στην αντεπίθεση, πάσαρε στον Μασούρα, αλλά ο τελευταίος αστόχησε σε τετ α τετ με τον Βελλίδη.

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηϊσαίας, Σκόνδρας, Τσίμιροτ, Τζιόλης (46' Κάτσε), Πέλκας, Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης (46' Γκολάσα).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Οικονόμου (83' Τασουλής), Κόρμπος, Ρισβάνης, Βλάχος, Σιώπης, Τζανδάρης (80' Καθάριος), Μασούρας (61' Μπαργκάν), Μπακασέτας, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v