Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το ΚΕ.Σ.Α. ζήτησε αλλαγές στην «Αγιά Σοφιά»

Το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής ζήτησε κάποιες βελτιώσεις στα σχέδια της Ένωσης για το νέο γήπεδο, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι το επόμενο μήνα θα έχουν καλά νέα για την άδεια κατασκευής.

Το ΚΕ.Σ.Α. ζήτησε αλλαγές στην «Αγιά Σοφιά»

«Μαύρος καπνός», αλλά με προοπτική σύντομα να γίνει... λευκός, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α για την «Αγιά Σοφιά». Από την ΑΕΚ ζητήθηκε να προχωρήσει σε κάποιες μικρές τροποποιήσεις του σχεδίου, οι οποίες έγιναν αποδεκτές από την μελετητική ομάδα της «Δικέφαλος 1924».

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ΑΕΚ δεν έχει ζητηθεί κάτι ανέφικτο ή ανυπέρβλητο και μέσα στις επόμενες 10 μέρες αναμένεται αυτές οι τροποποιήσεις να έχουν ολοκληρωθεί, προκειμένου στην επόμενη συνεδρίαση να δοθεί η τελική έγκριση και να ανάψει οριστικά το πράσινος φως για την έκδοση της άδειας.

Στην ΑΕΚ ευελπιστούν ότι μέσα στο Δεκέμβριο θα γίνει νέα συνεδρίαση, οπότε θα πάρουν το «πράσινο» φως.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924» και της «Dimand», που έχουν αναλάβει το τεράστιο εγχείρημα της «Αγιά Σοφιάς» αποχώρησαν ικανοποιημένοι από το ΚΕ.Σ.Α.

O project manager του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, αποχωρώντας από τη συνεδρίαση, σχολίασε τις εξελίξεις:

«Εγινε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση με το Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο. Υπήρξαν κάποιες παρατηρήσεις που έγιναν δεκτές από τη μελετητική ομάδα. Αυτές τις παρατηρήσεις και τις αλλαγές τις επόμενες 7-10 ημέρες, η μελετητική ομάδα θα τις επεξεργαστεί και θα τις υποβάλλουμε πάλι στο ΚΕ.Σ.Α στο τέλος της επόμενης εβδομάδος, ώστε στην επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου, να είναι η τελική και να παρθούν οι αποφάσεις. Ελπίζουμε αυτή η συνεδρίαση να είναι μέσα στον Δεκέμβριο. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v