Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ρεάλ στηρίζει τον Κ. Ρονάλντο στις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής

Οι «μερένχες» ζήτησαν από τις ισπανικές οικονομικές αρχές να δείξουν σεβασμό στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, τονίζοντας ότι είναι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις του.

Η Ρεάλ στηρίζει τον Κ. Ρονάλντο στις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε θέση στα όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες περί φοροδιαφυγής του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών της Ισπανίας να κάνει λόγο ακόμα και για πιθανή φυλάκιση του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοίκηση των «μερένχες» προσπάθησε να δώσει απαντήσεις μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία τονίζεται ότι ο Ρονάλντο είναι καθαρός από την αρχή της παρουσίας του στο σύλλογο.

«Με αφορμή τις ιστορίες που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την υπόθεση που εξελίσσεται και την εξέταση πιστοποιητικού που εκδίδεται από την ισπανική Φορολογική Υπηρεσία, επιβεβαιώνεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις του. Δείστε σεβασμό στον Κριστιάνο, του οποίου η συμπεριφορά είναι παράδειγμα προς μίμηση από την πρώτη μέρα παρουσίας του στον σύλλογο», αναφέρει η ανακοίνωση της Ρεάλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v