Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ 2-0 τη Σλόβαν με... δώρο από τη Φιορεντίνα

O «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε της ομάδας του Λίμπερετς με γκολ των Ροντρίγκεζ και Πέλκα και προκρίθηκε, μετά και το διπλό της Φιορεντίνα στο Μπακού με αντίπαλο την Καραμπάχ.

Ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ 2-0 τη Σλόβαν με... δώρο από τη Φιορεντίνα

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του, νίκησε με 2-0 την Σλόβαν Λίμπερετς και μόλις έμαθε και τα ευχάριστα από το Αζερμπαϊτζάν και τη νίκη της Φιορεντίνα κόντρα στην Καραμπάχ, πανηγύρισε την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και με την ταχύτητα των Λέο Μάτος, Τζάλμα Κάμπος και Ροντρίγκες έβγαινε διαρκώς μπροστά εκμεταλλευόμενος και το ότι οι γραμμές των φιλοξενούμενων ήταν αρκετά ψηλά.

Σε μια τέτοια προσπάθεια, στο 29’, ο Μάτος δημιούργησε και ο Ροντρίγκες εκτέλεσε βάζοντας τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ρυθμός έπεσε και ο ΠΑΟΚ χτύπησε σε μία αντεπίθεση. Στο 67’ ο Λέοβατς ξεχύθηκε από τα αριστερά, την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα για τον Πέλκα, ο οποίος με πλασέ από κοντά έκανε το 2-0.

ΠΑΟΚ (ΒΛΑΝΤΑΝ ΙΒΙΤΣ, 4-3-3): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς (82’ Μαλεζάς), Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (80’ Σάκχοφ), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (71’ Κουλούρης)

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ (ΓΙΝΤΡΙΧ ΤΡΠΙΣΟΦΣΚΙ, 4-2-3-1): Ντουμπράβκα, Μπρέιτε, Καραφιάτ (46’ Μπαρτλ), Κουφάλ, Φόλπρεχτ (79’ Κουμπίσκιν), Κομλιτσένκο, Σέβτσιλ, Βουχ, Μπάρτοσακ, Εκπάι (65’ Σικορά), Ποκόρνι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v