Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλή από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για αδιέξοδες και ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν «στραγγαλίσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Πορεία διαμαρτυρίας στη Βουλή από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Πορεία διαμαρτυρίας προς την Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με βασικό σύνθημα «Το τερματίσατε», αναφορικά με τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στις 11:00π.μ είχε προηγηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για αδιέξοδες και ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές που έχουν «στραγγαλίσει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και προειδοποιεί ότι θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της στο πλαίσιο της πανεθνικής δράσης που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα, σε συντονισμό με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας.

«Όσο συνεχίζονται οι ίδιες καταστροφικές και μνημονιακές πολιτικές, τόσο θα συνεχίζεται ο αγώνας, με κάθε μέσο και τρόπο», καταλήγει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, όπως μεταδίδει ο Skai.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια, στις 10:30π.μ ενώ ακολούθησε πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία. Μέλη του ΠΑΜΕ κρατούσαν δύο σημαίες της Παλαιστίνης. «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει την αθλιότητα, συνεχίζει τη βρώμικη δουλειά σε βάρος του ελληνικού λαού», δήλωσε μιλώντας στην συγκέντρωση, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μετ’ εμποδίων κινείται και το επιβατικό κοινό λόγω των στάσεων εργασίες των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v