Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι προηγμένες ψηφιακές λύσεις απάντηση στην ανάγκη των εταιρειών για εξοικονόμηση πόρων

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων είναι ζητούμενο για την ανάπτυξή τους. Ό Όμιλος ΟΤΕ δημιουργεί συνεχώς νέες υπηρεσίες και προηγμένες λύσεις που βοηθούν σε αυτή τη μετάβαση (Advertorial).

Οι προηγμένες ψηφιακές λύσεις απάντηση στην ανάγκη των εταιρειών για εξοικονόμηση πόρων

Αρκετές επιχειρήσεις, από διάφορους κλάδους της οικονομίας, σήμερα εκσυγχρονίζονται προκειμένου να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να ανταπεξέλθουν στον εγχώριο αλλά και το διεθνές περιβάλλον.

Η κρίση έχει ενθαρρύνει την υιοθέτηση νέων τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών, όπως είναι για παράδειγμα το cloud, που προσφέρουν καλύτερη στόχευση, μεγαλύτερη ευελιξία, αλλά και εξοικονόμηση πόρων.

Η COSMOTE, απαντώντας στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, σχεδιάζει και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τόσο για τις μικρές όσο και τις μεγάλες επιχειρήσεις, με διαφορετικό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και λύσεων, που είναι πραγματικά κομμένες και ραμμένες για τις ανάγκες τους.

«Έξυπνες» ψηφιακές λύσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Για τις μικρές επιχειρήσεις, η πρόταση είναι το COSMOTE Business One που καλύπτει τις ανάγκες σταθερής και κινητής επικοινωνίας, Internet με ταχύτητες Fiber (έως 200 Mbps) και 4G/4G+, Cloud storage & email, αλλά και τις ανάγκες τους για υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και security, μαζί με άλλα εργαλεία που βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Επιπλέον, η COSMOTE παρέχει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στις επιχειρήσεις, μέσα από συγκεκριμένο συνεργάτη, στο 13818.



Οι προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου που προσφέρονται με το COSMOTE Business One, με μενού επιλογών φωνητικής πύλης (IVR), Voicemail-to-Email και ηχογραφημένες ανακοινώσεις -χωρίς να απαιτείται η αγορά τεχνικού εξοπλισμού τηλεφωνικού κέντρου- διευκολύνουν την καθημερινότητα και ενισχύουν την επικοινωνία των επιχειρηματιών. Η επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους συνεργάτες γίνεται πιο εύκολη μέσα από την αποστολή ή λήψη fax από email λογαριασμό και τη δρομολόγηση εισερχόμενων κλήσεων σε διαθέσιμο συνεργάτη ή σε κινητό τηλέφωνο. Τα προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και οι «έξυπνες» λύσεις, παρέχουν μεγάλη ευελιξία και περισσότερη οικονομία στις λειτουργικές δαπάνες.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες για τις μεγάλες επιχειρήσεις

Οι μεγάλοι κλάδοι της οικονομίας, όπως ο τουριστικός, ο τραπεζικός, ο κλάδος της υγείας, των τροφίμων έχουν αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις για πιο εξειδικευμένες λύσεις τεχνολογίας.

Για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, η COSMOTE προσφέρει όλο το εύρος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Παράλληλα, παρέχει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών IT, τα COSMOTE Business IT Solutions, που περιλαμβάνουν λύσεις Data Center, Security, Networking Infrastructure, IoT και Cloud και μάλιστα χωρίς την ανάγκη εκταμίευσης κεφαλαίου για αγορά ακριβού εξοπλισμού, αλλά και πολλές νέες και καινοτόμες λύσεις σε συνεργασία και με μεγάλους πολυεθνικούς ή εγχώριους συνεργάτες μας.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων είναι ζητούμενο για την ανάπτυξή τους. Ό Όμιλος ΟΤΕ δημιουργεί συνεχώς νέες υπηρεσίες και προηγμένες λύσεις που βοηθούν σε αυτή τη μετάβαση. Ταυτόχρονα, επενδύει εντατικά στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών, που υποστηρίζει την παροχή εξελιγμένων προϊόντων.



Τα επόμενα χρόνια σκοπός είναι να εμπλουτιστεί το χαρτοφυλάκιο της COSMOTE με cloud υπηρεσίες για συγκεκριμένους κλάδους επιχειρήσεων, με πολλά productivity tools, αλλά και IoT λύσεις, με το NB-IoT να κυριαρχεί. Ο Όμιλος ΟΤΕ ως το τέλος του 2019 θα έχει καλύψει το 95% της επικράτειας με δίκτυο ΝΒΙοΤ.

 Με την πρωτοβουλία της COSMOTE «Grow your Business», χιλιάδες επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ψηφιακή μετάβαση της επιχείρησής τους. Τα σεμινάρια έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο. Το πλήθος των συμμετοχών απέδειξε στην πράξη ότι οι επιχειρηματίες αναγνωρίζουν την ανάγκη μετάβασης στη νέα ψηφιακή εποχή και την υιοθέτηση νέων ψηφιακών εργαλείων.   

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v