Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απεβίωσε στις ΗΠΑ ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης

Ο 34χρονος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε. Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Απεβίωσε στις ΗΠΑ ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος, σε ηλικία 34 χρόνων.

Ο 34χρονος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε. Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον πρόδωσε η καρδιά του.

Ο Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2001. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης (B.A. International Relations 2005).

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση/Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007), ενώ ασχολήθηκε και με την Εμπορική Διεύθυνση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Από το 2010 διατελούσε Business Development Executive στην Ιntralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β' Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλληπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες».

Mαρινάκης: Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου

Ο Β. Μαρινάκης σε δήλωσή του τονίζει: «Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένειά του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας. Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειάς του, του κόσμου και τη συμπαράσταση όλων μας.

Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!».

Γ. Παπανδρέου: Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την αδόκητη απώλεια του Σωκράτη Κόκκαλη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς του και τα αδέρφια του», δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v