Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Διαγράφονται από το ταμπλό 5 εταιρίες

Τη διαγραφή των μετοχών πέντε εταιριών από το ταμπλό αποφάσισε η διοικούσα επιτροπή του ΧΑ, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες του Euro2day.gr. Υπό προθεσμία τέσσερις ακόμη εταιρίες.

ΧΑ: Διαγράφονται από το ταμπλό 5 εταιρίες

Τη διαγραφή πέντε μετοχών από το ΧΑ και την παροχή προθεσμίας σε τέσσερις ακόμη εταιρίες αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίασε η διοικούσα επιτροπή του ΧΑ, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες του Euro2day.gr. 

Αναλυτικά, η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, εξέτασε περιπτώσεις μετοχών εταιριών οι οποίες εμπίπτουν στις διατάξεις του Κανονισμού περί διαγραφής (άρθρο 2.6.12) και αποφάσισε τα εξής:

• Τη διαγραφή των μετοχών των εταιριών «ΡΙΝΤΕΝΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ Α.Ε.Ε.», «ΙΜΠΕΡΙΟ-ΑΡΓΩ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «ALAPIS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» και «FASHION BOX ΕΛΛΑΣ Α.Ε.», οι οποίες τελούν υπό αναστολή διαπραγμάτευσης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών.

Η ημερομηνία διαγραφής των μετοχών των ανωτέρω εταιριών θα είναι η 28/3/2014.

• Αναφορικά με τις μετοχές των εταιριών «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», «ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.», «ΚΟΥΜΠΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και «ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», οι οποίες τελούν υπό αναστολή διαπραγμάτευσης, παρασχέθηκε προθεσμία προκειμένου να άρουν τους λόγους που επιβάλουν τη διαγραφή των μετοχών τους, κατόπιν αιτιολογημένου αιτήματός τους.

Οι εταιρίες έχουν την υποχρέωση δημοσιοποίησης εξάμηνης έκθεσης αναφοράς προόδου των ενεργειών που θα υλοποιούνται σταδιακά για την άρση αναστολής, προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Επίσης η Επιτροπή κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας «VIOHALCO S.A.» από την εταιρία – Μέλος της ΕΧΑΕ «MERIT X.Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v