Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ισχυρά τα αποτελέσματα, λέει η UBS

Τα περιθώρια EBITDA του ΟΠΑΠ διαμορφώθηκαν στο 7,2% πάνω από τις προσδοκίες για 6,6% και πολύ υψηλότερα από τα επίπεδα 5,2% πριν από ένα έτος λόγω του περιορισμού κόστους, αναφέρει η UBS. Κλειδί για τη συνέχεια τα VLTs.

ΟΠΑΠ: Ισχυρά τα αποτελέσματα, λέει η UBS

Άνω των εκτιμήσεων της UBS διαμορφώθηκαν τα έσοδα και EBITDA του ΟΠΑΠ στο εξάμηνο, τονίζει ο οίκος σε έκθεσή του στην οποία διατηρεί σύσταση «neutral» και τιμή-στόχο στα 12,3 ευρώ για τη μετοχή.

Η UBS υπογραμμίζει την αύξηση των εσόδων από το Πάμε Στοίχημα κατά 32% σε ετήσια βάση χάρη και στο Μουντιάλ. Αναμενόμενη η οριακή υποχώρηση 2% στα έσοδα του Κίνο. Τα περιθώρια EBITDA του ΟΠΑΠ διαμορφώθηκαν στο 7,2% πάνω από τις προσδοκίες για 6,6% και πολύ υψηλότερα από τα επίπεδα 5,2% πριν από ένα έτος λόγω του περιορισμού κόστους, συμπληρώνει ο οίκος.

Κλειδί για τη συνέχεια θα αποτελέσει η εκκίνηση των VLTs το δ΄τρίμηνο, τονίζει ο οίκος. 

Η μετοχή διαπραγματεύεται με υψηλούς πολλαπλασιαστές, λόγω προσδοκιών μεγάλης αύξησης στα μεγέθη του, σημειώνει.   

Εν τω μεταξύ, για ένα ακόμη καλό τρίμηνο κάνει λόγο η Cityi σε έκθεσή της με στόχο τα 7,7 ευρώ και σύσταση sell. Ο οίκος σημειώνει ότι τα EBITDA υπερέβησαν τις προσδοκίες για μια ακόμη φορά, εν όψει της εκκίνησης των VLTs. 

Τα αποτελέσματα θα έχουν καλή υποδοχή, καθώς συνεχίζονται οι θετικές τάσεις και υπάρχουν αποδείξεις για την επιτυχία των προσπαθειών περιορισμού του κόστους. Ωστόσο, κλειδί για τη συνέχεια βραχυπρόθεσμα είναι περισσότερη σαφήνεια για τα VLTs και το επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρίας, σημειώνει η Citi. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v