Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Περιθώριο ανόδου 24% για τη μετοχή βλέπει η Beta

Η Jumbo, σημειώνει η Beta, είναι σε καλή θέση για να αντιμετωπίσει δύσκολες συνθήκες στην αγορά, καταλαμβάνοντας αυξημένα μερίδια, χάρη στις αλλαγές στο προϊόντικό μείγμα και τη συνεχιζόμενη επέκταση των καταστημάτων της εντός και εκτός Ελλάδας.

Jumbo: Περιθώριο ανόδου 24% για τη μετοχή βλέπει η Beta

Τη σύσταση overweight και την τιμή-στόχο των 11 ευρώ για τον τίτλο της Jumbo διατηρεί η Beta Securities, «βλέποντας» περιθώριο ανόδου 24% για τη μετοχή, σε έκθεσή της μετά την γενική συνέλευση της εισηγμένης. 

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, με το μέρισμα 0,18 ευρώ που διανέμει η εταιρία, η μερισματική απόδοση διαμορφώνεται στο 2,02% ενώ υπάρχει περιθώριο διανομής έκτακτων μερισμάτων. 

Για την τρέχουσα δημοσιονομική χρήση, η Beta προβλέπει πωλήσεις, EBITDA και καθαρά κέρδη ύψους 593 εκατ., 160 εκατ. ευρώ και 113 εκατ., με αύξηση 9%, 10% και 12% αντίστοιχα, σε ετήσια βάση. 

Η Jumbo, σημειώνει η χρηματιστηριακή, είναι σε καλή θέση για να αντιμετωπίσει δύσκολες συνθήκες στην αγορά, καταλαμβάνοντας αυξημένα μερίδια, χάρη στις αλλαγές στο προϊόντικό μείγμα και τη συνεχιζόμενη επέκταση των καταστημάτων της εντός και εκτός Ελλάδας.

Εκτός της καλής ανάπτυξης κερδοφορίας, η Jumbo διαθέτει ακόμη ισχυρό ισολογισμό, σημαντική ικανότητα παραγωγής ελεύθερων ταμειακών ροών και εξαιρετικό ιστορικό στις προβλέψεις της, αναφέρει η Beta.

  

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v