Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Καλύτερο του αναμενόμενου το Q4 λέει η Eurobank

Η χρηματιστηριακή, η οποία διατηρεί αμετάβλητη την τιμή –στόχο των 12,40 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση "Buy" για τον ΟΤΕ, εκτιμά πως το 2015 ο Οργανισμός θα εμφανίσει EBITDA 1,392 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 2% έναντι του προηγούμενου έτους.

ΟΤΕ: Καλύτερο του αναμενόμενου το Q4 λέει η Eurobank

Τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ για το δ' τρίμηνο του έτους ήταν λίγο υψηλότερα του αναμενόμενου, καθώς η υποχώρηση του ανταγωνισμού στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και η σταθεροποίηση στον κλάδο της σταθερής τηλεφωνίας, σε συνδυασμό με την αύξηση της συνδρομητικής βάσης στο broadband και την τηλεόραση, αντιστάθμισαν εν μέρει την αδυναμία της Ρουμανίας, σχολιάζει η Eurobank Equities.

Η χρηματιστηριακή, η οποία διατηρεί αμετάβλητη την τιμή –στόχο των 12,40 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση "Buy" για τον ΟΤΕ, εκτιμά πως το 2015 ο Οργανισμός θα εμφανίσει EBITDA 1,392 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 2% έναντι του προηγούμενου έτους, καθώς η σταθεροποίηση στην Ελλάδα αντισταθμίζεται από τις πιέσεις στη Ρουμανία.

Όπως επισημαίνει, με την διοίκηση του ΟΤΕ να έχει αποδείξει ότι είναι ικανή σε ότι αφορά την περικοπή του κόστους και ότι είναι επικεντρωμένη στη δημιουργία ρευστότητας, η χρηματιστηριακή επαναλαμβάνει την πρόβλεψή της για προσαρμοσμένες ελεύθερες ταμειακές ροές ύψους 595 εκατ. ευρώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v